Äiti elämää 8.2.2014

Olo kuin jenkkileffassa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tiiättekö ne jenkkileffoissa näkyvät pesukadut, sellaset joissa auto rullaa itsestään tunnelinläpi ja auto peseytyy? Mä oon käyny sellasessa kerran, en tosin jenkeissä vaan Australiassa mutta tänään kävin sellaisessa tällä koto Suomessa. En mä tienny että semmosia täällä on. Se oli siistiä =) Ilmeisesti tämmöinen (tämmöisiä) on ollut täällä jo pitkään mutta enpäs ole minä tuohon törmännyt.

Ja mikä parasta se oli myös lapsiystävällinen. Lapsiystävällinen se oli sen vuoksi ettei siellä kuulunut niin hirvee ääni kuin useimmissa huoltoasemien pesuissa. Ja sit se oli vielä äitiyslomaystävällinen kans koska peruspesu maksoi vain 14,50€

Minä kävin Malminkartanossa olevassa pesulassa, mutta google kertoo että tämmöinen pesu löytyy myös Herttoniemestä.. Ja ties mistä muualta ku itse tänään vasta tutustuin.

Ja autoihin liittyvää muutakin ahaa elämystä tapahtui tänään. Mä oon vannonut ja isoon ääneen sen tehnytkin että en ole valmis farmariautoon. Perus klisee mies, lapsi, talo, koira ja farmariauto on ollut jotain mitä oon välttänyt.. Ja nyt kun on mies, lapsi ja talo valmistumassa niin oon ollu et ”mitään farmariautoo ei sit ainakaan tuu” MUTTA tänään jostain syystä tuli fiilis että kyllä mä voisin sen farmarinki ottaa. Mut tosin ennen ku mitään farmarii tai muutakaan tulee täytyy nykyinen auto myydä pois. Toisaalta se on kyllä niin super ihana että en välttämättä ees haluu myydä sitä. Auto oli tänään koeajolla ja mietin sen aikana että mulla tulee varmaan oikeesti itku jos se menee kaupaksi. Noh tänään ei tarvinu ainakaan vielä itkee ku jäivät miettimään.

Mutta siis pointti tässä tosiaan oli että löysin edullisen ja suhteellisen hiljaisen ja ennen kaikkea hauskan autopesulan =)

Autonpesu tunnelissa

Autonpesu tunnelissa

Autonpesu tunnelissa

Autonpesu tunnelissa

Autonpesu tunnelissa

Autonpesu tunnelissa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: