Ruoka 11.2.2014

bataatti ranskikset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Helppoja herkkuja…

bataatit palasiksi, pellille ja hiukan öljyä sekaan (pyörittelin niin että suurinpiirtein kaikissa oli vähä öljyä) ripottelin ihan vähä pippurisekoitusta päälle, mutta ei välltämättä kaipaa mitään. Yrttisuolakin olis varmaan aika jees. Sit uuniin mä laitoin kiertoilmalla 175 astetta ja 25 minuuttia. Ainoo työläs kohta oli tuo pilkkominen. Ja nam nam kun on herkullista esim paistetun kanan kanssa. Mausteeksi sopii myös todella hyvin grillausmauste.

Pari vinkkiä mitä tullut nyt muilta: ”tavallinen” uuni vaatii pidemmän kypsennysajan, noin 45min ja kiertoilmalla myös jos haluat rapeampia niin varmaan joku 35-40 min on hyvä aika. Rapeampia tulee myös jos tekee viipaleista ohuempia. Mä oon ite tehny aika paksuja ja ovat jääneet aika löysiksi mutta oikein ovat herkullisia nekin =)

IMG_1390 IMG_1408 IMG_1409 IMG_1411 IMG_1412

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: