Maailmalla 11.2.2014

Risuja Finnairille

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Nyt on pakko antaa muutama risu.

Varasin meidän Los Angelesin lennot suoraan finnairin sivulta. No ruusuja ensin siitä että sieltä löytyi hyvät lennot,  eli ne eivät ole liian pitkiä ja hintakin koko perheeltä (äiti, isä ja sylilapsi) edestakaisin oli siedettävä, ihan vähän reilu 1400€

Mutta sitten kun halusin varata lennoille vauvalle kopan niin tulikin harmittava takaisku. Helsinki-New York lennolle se meni ihan ok, koneessa oli vielä vauvapaikka vapaana ja siihen saimme lisämaksua vastaan varattua paikat ja kopan (itse koppa ei maksa mitään mutta minun ja Jonten paikat oli 40€/paikka lisää) Sitten kun tuli aika varata koppa myös New York-Losi ja paluu matkalle Losi-Lontoo niin virkailija sanoikin ettei voi sitä tehdä kun lennot operoi American Airlines. Minä siihen sitten että mitä ihmettä??? Minähän tilasin lennot teidän (finnairin) omilta sivuilta, miten ette voi vaikuttaa koko matkaamme?? Noh vastaus oli että AA käyttää eri varausjärjestelmää kuin he… ööö nyt on vuosi 2014 luulisi että tuollaisen järjestelmän yhdistäminen ei olisi enää mikään suuren suuri juttu. Mun työpaikka Panic voi tehdä sen! Ottakaa sinne yhteyttä vaan =)

Meillä on nyt sitten varmistetty paikka ekalle lennolle mutta muille se jää nähtäväksi. Tämä virkailija kyllä kuitenkin oli ystävällinen ja aikoi laittaa kyselyn AA:lle josko saisimme koppa paikan myös muille lennoille mutta sen tosiaan näemme vasta sitten koneessa onko kysely tuottanut tulosta. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Edellisellä reissulla Puerto Ricossa menomatkalle ei saatu koppaa kun se oli jo varattu mutta paluulle saatiin.

Näin ahdasta on kun ei ole koppaa:

Lentokoneessa ilman koppaa

Lentokoneessa ilman koppaa

 

Ja kopan kanssa.. Se on huomattavasti mukavampi tapa matkustaa näin pienen lapsen kanssa. (hih lattialle saimme vielä toiselle naperolle hyvän paikan peittojen päälle)

Lentokoneessa kopan kanssa

Lentokoneessa kopan kanssa

Losin matkaa siis odotellessa =) pääasia että hymyilyttää vaikka matkan mukavuus epävarma onkin. Paikanpäällä on kuitenkin varmasti mukavaa.

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: