Fitness 14.2.2014

raskauden jälkeen kisalavoille

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskauden jälkeen fitness lavalle, mutta työtä on hurjasti edessä..

 

Synnytin esikoiseni 17.8.2013 ja nyt 6kk synnytyksen jälkeen alkaa valmistautuminen jälleen kisoihin. Toukokuun 9-11. Päivä järjestetään Tukholmassa kisa niletä Fitness-Galan  ja tänne ajattelin osallistua Bikini sarjaan.

 

Sen jälkeen kesäkuussa oman liittoni Fitness Universen kisat Roomassa ja Miamissa ja syksyllä Pariisissa ja Las Vegasissa

 

Nyt olis tosiaan kova urakka edessä. Iltalehdestä voit kurkata millainen kunto on tällähetkellä. Jutun löydät täältä

 

Käsiin olen tyytyväinen mutta muuta kroppaa täytyy saada paljon parempaan kuntoon että kehtaa lavalle nousta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lue seuraavaksi

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: