Maailmalla 18.2.2014

ESTA hakemus -ÄLÄ MAKSA LIIKAA!!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kun matkustaa Jenkkeihin on tehtävä ESTA hakemus.

Tuota hakemusta kun lähtee googlesta etsimään niin löytyy usein ensin sivuja joissa hakemus maksaa jopa 79€

Oikea hinta tuolle hakemukselle on 14 dollaria

ja oikea sivu tuon hakemuksen tekemiseen missä se tosiaan 14 dollaria maksaa löytyy täältä

Minäkin tänään kun hakemusta tein niin menin vahingossa ensin ulkopuolisen toimittajan sivuille, mutta onneksi huomasin juuri ennen maksa napin painamista että hinta olikin 70 euroa ja peruuttelin pois ja etsin tuon oikean sivuston.

Hakemus tulee olla tehtynä 72h ennen matkaa.

Esta on voimassa 2 vuotta.

Ja jos mietityttää onko ESTAsi voimassa niin sen voit tarkistaa täältä

 

IMG_0219

Esta hakemus

Esta hakemus

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: