Ruoka 19.2.2014

”fitness” jauhelihakeitto

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mä teen jauhelihakeiton nykyään aina ilman perunaa ja tästä syystä kutsun tätä nyt ”fitness” versioksi

Eli ainekset:

jauhelihaa ja keittojuureksia

Ja kuten näistä mun ruoka jutuista alkaa jo hahmottua niin mä suosin mahdollisimman helppoja juttuja, ruuanlaitto ei oo mulle mikään intohimo. Ruoka on mulle aines millä jaksaa ja mitä jokapäivä täytyy syödä ja sen laittaminen vain välttämätön paha =) Minusta puuttuu kokkailijan/kattajan/hienosti ruuanlaittava geeni =) en ole siis kovinkaan kätevä emäntä tässä hommassa. Siksipäs tässäkin pakaste versiot juureksista.

Siispa helposti ja nopeasti. Juurekset kiehumaan (mä laitoin pari lihaliemikuutiota maustamaan) jauhelihat ruskistin pannulla ja maustoin suht reilusti. Sit jauhelihat juuresten sekaan ja kotvasen kiehutusta. Näin helposti on hyvä ja terveellinen perusruoka valmis. IMG_1555 IMG_1556

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: