Äiti elämää 20.2.2014

Ilmaisia juttuja ja etuja lapselle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Me saatiin juuri kotiin lähetettynä Tirrille uusi lusikka ja hammasharja. Hammasharjalle tuleekin ihan kohta käyttöä nimittäin alaikenistä kuultaa jo selvästi pari pientä hammasta ja kiukkuakin on ollu sen verran että sieltä ne hampaat taitaa olla tulossa.

Hammasharja oli Colgaten tässä se Milan esittelemänä

IMG_1577 IMG_1579

Ja sitten se lusikka oli aikas hieno juttu. Lusikka nimittäin alkaa vaihtamaan väriä kun ruuan lämpötila on 42 °C ja kun läpötila ylittää 45 °C muuttuu lusikka selkeästi eriväriseksi. Lusikka siis kertoo jos lapsen ruoka on liian kuumaa

IMG_1583

Lämpötilan mukaan väriä vaihtava lusikka

Lämpötilan mukaan väriä vaihtava lusikka

 

Ja sitten paketissa oli vielä ihan kivoja etu seteleitä:

IMG_1582

Ja nämä tuli K ryhmän Napero-kerhosta. Todennäköisesti tämä oli ainoa kerta kun ilmaisia juttuja lähettävät mutta tulipahan ainakin nämä ja kivaa on jos jatkossakin jotain pientä kivaa tulee, ainakin jotain yllätyksiä ja tekemistä kerran kuussa sähköpostiin lupaavat. Ainiin tuli sieltä vielä yksi pampersin active fit vaippa ja sopivasti kokoa 3 jota me käytetään.

K-plussa kortin omistavat voivat tuohon kerhoon liittyä ja kerho on myös siis ilmainen. Lisää kerhosta ja liittyä voit tästä

p.s. sori tärähtäneet kuvat

IMG_1580

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: