Äiti elämää 20.3.2014

Siivous = lihaskuntotreeni

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Siivous ei oo koskaan ollu mikään lemppari juttu, lähinnä pakollinen paha mikä on vaan hoidettava. Tosin tykkään kovasti puhtaasta siististä kodista joten voisin kyllä harrastaa tätä lajia nimeltä siivous kyllä hieman useamminkin.

 

Ja nyt se kannattaakin ja itse asiassa oli yllättävän mukavaa uudella metodilla. Siivouksen yhteydessä tehty ”lihaskuntotreeni” antoi yllättävää lisä potkua siivoukseen. Ennen ylimääräiset edestakas kävelyt ja kyykistymiset ärsytti mutta nyt ajattelin vain että hyvä hyvä, lisää ”lenkkiä” ja ”kyykkyjä”

 

Minulla oli nimittäin siivouksen ajan painoliivi päällä. 10kg extra vastus toi mukavasti lisä intoa siivoukseen. Ja tämä liivi mulla oli siis päällä kun Mila nukkui ja kun tyttö heräsi olikin  aika imuroida ja siihen vaihdoinkin sitten painoliivin rintareppuun ja tyttö kyytiin =)

Mila kyydissä imurointi ei ollut super helppoa kun kuitenki joutui kyykistelemään ym mutta kyllähän tuo tuossa meni. Painoliivi ei haitannut siivouksessa missään vaiheessa.

 

Siivous tapahtui viikonloppuna eikä suinkaan tänään nimittäin mulle iski viimeyönä rintatulehdus ja auts että sattuu, enkä nyt vois kuvitellakkaan siivoamista saatikka painoliivin päälle pukemista. Terveyskirjasto sivulla oli että 3-6% imettävistä äideistä kokee tän tulehduksen mutta omassa piirissä se prosentti on kyllä lähempänä sataa ku kymmentä joten oon saanu tietoa ja vinkkejä lähipiiristä eikä lääkäriin tarvi ainakaan toistaiseksi hakeutua. Tulehdus ei ole paha, ei patteja tai turvotusta, mutta kipeetä ottaa. Toivottavasti tästä selviää ihan kotikonstein eikä tarvitsis antibiootteja syödä. Hoitona juon paljon vettä, vihreää teetä, syön marjoja ja imetän enemmän. Yleensä Mila syö päivän aikana jo aika paljonkin kiinteitä mutta tänään ollaan menty vain rintamaidolla. Eikun saihan hän vähän korviketta kun päiväunille ei tullut multa maitoa tarpeeksi. Nyt vaan tosiaan sormet ristiin ettei mee pahemmaksi, yksi ystävä oli alkuvuodesta 5 päivää sairaalassa rintatulehduksen vuoksi =(

 

Mutta kunhan tästä taas paranee ja siivouspäivä koittaa niin puen kyllä jälleen painoliivin päälle ja juoksen villakoirien perään =)

IMG_2250 IMG_2251

Imuroinnin ajan Mila toimi painona =)

Imuroinnin ajan Mila toimi painona =)

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: