Äiti elämää 1.4.2014

Jahas ei sitten kisata koko vuotena –positiivinen raskaustesti-APRILLIÄ

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Hetki sitten voivottelin että kisasuunnitelmat muuttui toukokuun alusta sen loppuun mutta nyt saakin sitten alkaa suunnittelemaan vuotta 2015 kisoja varten.

 

Oon tässä jonkin aikaa jo miettinyt kun on vatsa hieman omituisen tuntuinen, mutta mitäpä sitä sen kummempia miettimään kun olen syönyt pillereitä koko ajan.. Noh päätin nyt sit kuitenkin testin tehdä koska välillä on pilleri unohtunut sieltä ja täältä. Syön minipillereitä joita syödään ilman taukoja niin ei ole menkkojakaan kuulunut kuten ei pitäisikään ja kappas kehveliä testi olikin positiivinen.

 

Tarkempia tietoja odotellessa mutta näillä näkymin mitä itse laskeskelen/veikkaan niin Mila saa pikkusiskon tai veljen lokakuussa =)

 

Eikai tässä voi muuta sanoa kuin Happy Happy Joy Joy =)

Noissa tunnelmissa sitten taas muutamien kuukausien päästä…

Niinkuin kaikki jossain vaiheessa hoksasikin niin huijauspäivän kunniaksihan tämä juttu julkaistiin =) aprilliä, syödään nyt sit yhdessä silliä ja juodaan iso kannu kuravettä päälle. Mahtavaa että kerranki onnistu pila aika hyvin, tosi moni ainakin pienen hetken luuli että näin oikesti on. Parasta oli ehkä se että äiti soitti ja sanoi että ennenkuin oli pilan hoksannut oli hän jo käynyt ostamassa leivokset työkavereille =) myös pari itse raskaana olevaa ehti kovastikkin innostua että oltaisi samassa jamassa =D katsellaan sitä Milan Pila veljeä sitten joskus myöhemmin =) kiitos ja anteeksi <3 t: Mari ja Jontte

IMG_8691

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: