Yleinen 28.4.2014

Hellou BlogBook

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Omat sivut on kiva juttu ja hyvä paikka jakaa kuulumisia ja vinkkejä mutta oon monesti miettinyt että haluaisin nettisivuillani olevan jotain muutakin syytä tulla sinne kuin pelkästään mun jutut. Paljon on ajatuksia pyörinyt mitä se voisi olla mutta mitään järkevää en ole keksinyt. Nyt tutustuin Blogbook yhteisöön ja tykkäsin heidän ideastaan blogiyhteisönä ja näin sain myös paljon muita hyviä syitä vierailla sivulla jossa juttujani höpisen.

Blogbookissa on paljon tuttuja kirjoittajiakin joten on mukava tulla tuttuun porukkaan. Martina Aitolehden kanssa ollaan oltu ystäviä jo reilun 10 vuoden ajan, Iida Ketolan kanssa ollaan taidettu tutustua joissain promo hommissa vuosia sitten plus tunnen hänen miehensä Renne Korppilan radiokuvioista NRJ:ltä, Jori A Kopposen avustajana olen ollut parilla hänen keikallaan, Pete Poskipartaa vastaan olen taistellut taikuruuden SM kisassa (Kyllä luit oikein, olen toiminut taikurinavustajana taikuri Jean Darkille 3 vuoden ajan ja hänen kanssa kävimme kisoissa) by the way Pete voitti sen mestaruuden, onnittelut vielä kerran ja Antti Reinin kans on tullut tehtyä tv mainos joka sai kritiikkiä siitä että mainostuksessa käytettiin vähäpukeista naista katseenvangitsijana ja mainos kiellettiin =) heh kaikenlaista on tullut touhuttua. Käy lukemassa Iltasanomien juttu kielletystä mainoksesta tästä

Muihin kirjoittajiin toivottavasti tutustutaan sitten jossain kesäbileissä tms =)

Tämä on nyt siis paikka jonne nykyään kirjoitan.

Vappu olisi tulossa mutta bileitä ei..meillä on muutto perjantaina joten kaikki aika täytyy viimeistellä taloa, siivota ja pakata… ja niinkuin minä vannoin että en muuta ennenkuin viimeinenkin lista on paikoillaan…toisin näyttää käyvän, mutta siitä lisää myöhemmin. Mahtavuuksellisia vappubileitä teille ketkä voitte juhlia!!

935181_590140601075509_1322096105_n

Kuva Petri Mast

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: