Äiti elämää 3.5.2014

Yhtään tavaraa ei kanneta sisään ennen kuin viimeinenkin lista on paikallaan, jep jep..

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ootko joskus rakentanu tai remontoinu? Jos oot niin kuulostaako lause tutulta?

 

Näin minä ainakin uhosin kovaan ääneen vielä muutama kuukausi sitten, mutta ylläri pylläri toisin kävi. Listoja puutuu liuta, liesituuletin on tuloillaan, verhot asentamatta, olohuoneen lattia vain puoliksi valmis eikä ole edes portaita yläkertaan ja niin vaan tavara alkaa siirtymään uuteen taloon.

 

Syitä toki löytyy: ensimmäinen liesituuletin olikin väärän kokoinen, lamelliverhojen kisko oli väärin mitattu, lattiaa ei voi tehdä ennen kuin portaat ovat paikoillaan ja listatkin odottaa lattian valmistumista. Ja hyviähän nuo syyt on mutta ei niitä pitänyt tapahtua. Meidän kodin piti olla jo hyvä tovi sitten valmis ja sitten rauhassa kannellaan kamoja ja sisutetaan koti ja sit muutetaan ihanaan täysin valmiiseen kotiin…Näin siis minun mielikuvituksessani ja haaveissani.

 

Jos rahaa olis kuin roskaa niin näinhän siinä olisi nytkin käynyt, mutta elämän realiteetit eli lainanlyhennykset pukkaa päälle ja on liikuttava.  Täällä sitä siis ollaan puoli valmiissa kodissa puoliksi asumassa.

 

Mä veikkaan että kovinkaan montaa remonttia tai rakentamista ei olla suunnitellussa aikataulussa tehty eikä sillä tavalla että kun on muutettu niin kaikki, ja siis aivan kaikki olisi valmista. Se vaan aina tuppaa venymään. Aina tulee jotain mutkia matkaan. Yksi inhottava mutka meillä talonrakennuksessa oli kun sähkölangat kulkivat siitä kohtaa mihin talon piti nousta ja näiden lankojen siirtelyä siinä taidettiin reilu kuukausi odotella. Vaikka kuinka kaikki pitäisi olla valmista ja hyvin suunniteltua niin jotain tulee vastaan joka pitkittää matkaa. Vinkki vinkkeröinen remonttia tai rakentamista suunnitteleville: varautukaa plan B:hen ja oikeestaan ihan kaikkeen.

 

Mutta ei tässä mitään, oma ihana koti on viittä vaille valmis ja kaikki on hyvin kun on asenne kohdillaan.  Ajatellaan positiivisesti niin kyllä tän hyvin jaksaa. Täällä mä tosiaan nytkin sohvan nurkassa istun ja kirjoittelen tätä blogia, vois tää paskemminkin olla, voishan olla ettei mulla olis kotia lainkaan. Kiitollinenhan tässä pitää olla. Kiitos siis rakas Jontte että oot jaksanu painaa pitkää päivää jotta meidän koti valmistuis! Jaksa vielä vähän että se olis täysin valmis <3 jotta meille ei käy se toinen kliseinen homma että ne viimeiset listat kiinnitetään juuri ennen kuin asunto laitetaan myyntiin…

 

Tältä täällä nyt näyttää…ja ei meidän yhdessä ikkunassa ei ole mutkaa se johtuu minun huonosta panorama kuvaamisestani.

olohuone-keittiö

kuva 4

kuva 1kuva 2kuva 3kuva (16)

 

kuva (17)IMG_3174

 

Viinikaappi löytyis mutta ei viiniä……sitäKIN odotellessa =)

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: