Äiti elämää 6.5.2014

Oli Onnela jokseenkin erinäköinen..(sisältää lahjakortteja)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Moni Helsingin baareissa pyörinyt on varmasti edes joskus käynyt ravintola Onnelassa, siellä hurjan suuressa, mustassa, sokkeloisessa mestassa jossa oli baareja jokamakuun, karaokee, suomipoppii, rokkii, discoo jne…

No nyt oli tämä synkkä sokkelo kaikkea muuta kuin synkkää tai sokkeloista. Tilan paikalle avattiin 5.5. eli eilen Elixia kuntokeskus. Tänään siellä oli pressipäivä ja minäkin olin mukana ja samalla meidän perhe solmi yhteistyösopimuksen Elixian kanssa. (Sain mukaani kaksi kappaletta viikon lahjakortteja jotka jaan eteenpäin)

Oli hassua kävellä keskusta ympäri kun muisteli millainen se oli baariaikana. Mukana oli myös Tea Khalifa joka on ollut onnelassa joskus baarimikkona ja niin olen minäkin joten muisteltiin sitten yhdessä niitäkin aikoja..oi siitäkin on jo piiiiitkä aika. Nyt kun käveli yläkertaan näkyi valoisa ja tilava sali, jo portaiden päästä näki toiseenpäähän ikkunasta ulos. Otin vähän huonosti kuvia mutta sinne varmasti saa mennä paikan päälle katsomaan =)

Tässä näkymä salin takaosasta (just, eihän tosta kuvasta näy mitään, noooh niinkuin sanottu käykää kurkkaamassa) soriiii huono kuvakuva 4

Kuva siis huono mut pointti on se että hieno oli sali.

Tirrille oli kans oma osio eli lapsiparkki =) niinkuin tuossa aikaisemmassa blogissa oli paljon keskustelua kuuluuko se lapsi sinne salille vai ei ni nyt ei tarvi enää mun osalta keskustella kun saan viedä omani parkkiin treenin ajaksi =) (paitsi sillon kun käyn joskus vierailemassa edelleen rakkaalla Solana salilla)

Tirri otti siellä pienet unetkin =)

kuva 2kuva 1

Paljon onnea Elixia Kamppi!

kuva 3

 

Valosaaren perhe treenaa siis jatkossa Elixialla ja nyt olisi tarjolla kahdelle halukkaalle 7 päivän lahjakortit Elixiaan. Kortin voi käyttää missä tahansa Elixian keskuksessa. Ja nämä jaan tässä nyt siten että kaksi ensimmäistä kommentoijaa jotka kommentoi haluavansa lahjakortit saa nämä. Lisää Kampin kesuksesta täältä.

kuva (18)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (11)

Heh, mulla ei ihan hauis riittänyt kantamaan vaunuja ylös, pitää näköjään alkaa treenata enemmän, jos meinaa kyseistä salia käyttää. 🙂

1 vastaus

Haluan! 🙂

1 vastaus

Saat 🙂 lähetä mulle meilillä yhteystiedot niin toimitan mari.valosaari (at) gmail.com

1 vastaus

No hitsi, minäkin haluan!

1 vastaus

Ja tänne sama homma.

Saat 🙂 lähetä mulle meilillä yhteystiedot niin toimitan mari.valosaari (at) gmail.com

1 vastaus

Nopeat syövät hitaat =) Onnea Vivve ja Outi!

1 vastaus

Olisi käyttöä minullakin

1 vastaus

Tuo lapsiparkkisysteemi on kyl hyvä. Itse valkkasin Elixian aikanaan salikseni juuri siitä syystä et lapset sai kätevästi hoitoon ilman erillismaksua. 🙂

1 vastaus

Jos saat lisää niin mulleki yks 😉

1 vastaus

Ilmeisesti teillä Jontte (tai joku muu) kantoi vaunut lapsiparkkiin, koska sinnehän ei pääse lastenvaunujen kanssa ilman kantoapua, portaat on sen verran pitkät. Oli tosi iso pettymys minulle, kun en voinutkaan tuoda kohta 4kk ikäistä vauvaani lapsiparkkiin. Tarkoitus olisi ollut, että hän nukkuu omassa kopassaan sen aikaa kun äiti treenaa (hän on todella hyvä nukkuja, eikä meteli haittaa). Kalliita vaunuja en jättäisi alaovelle muutenkaan (siellä ei ole mitään valvontaa eikä mahdollisuutta kiinnittää vaunuja lukolla johonkin), nyt kun näistä vaunuvarkauksista on uutisoitu niin paljon viime aikoina… Omituista ettei Kamppiin ole pääsyä hissillä Alexiumin tapaan, sitähän saattaa tarvita lasten kanssa liikkuvien lisäksi esim. kävelykeppien kanssa treenaamaan tulevat ym. En ainakaan tästä syystä suosittele Elixia Kamppia pienten lasten äideille.

1 vastaus

Itse sain alkulämmön kantaessani rattaat ylös. Onneksi olin matkarattailla liikenteessä. Olin itsekkin yllättynyt ettei ollut hissiä ja harmi hommahan se oli. Toivottavasti tähän tulee joskus muutos.

1 vastaus

Heh, mulla ei ihan hauis riittänyt kantamaan vaunuja ylös, pitää näköjään alkaa treenata enemmän, jos meinaa kyseistä salia käyttää. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: