Fitness 30.5.2014

Tänään lennetään Italiaan, kisa-asut esillä! p.s. nää on viimeiset kisat!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Viimeiset kisat!!! ajatus pyörii päässä koska tää lähtöhässäkkä on niiiiiiin hirveetä!!! mutta jännä nähä, kuitenki lauantaina kisan jälkeen suunnittelen jo seuraavaa kertaa!

Kauheesti yritin ehtiä kirjoittamaan tarinaa jos toistakin valmistautumisesta jne mutta enpä ole ehtinyt.

Käydään näitä kammopäiviä läpi siis reissun jälkeen mutta tässä teille eilisen kuvaussession tulosta.

Loistava kuvaaja: Dan Gustafsson FB sivu

ja kuvauspaikkana toimi Elixia Kamppi

(p.s. bikinit on myynnissä!)

Mari Valosaari kisa bikinit

Mari Valosaari kuva: Dan Gustafsson

edit-5939 edit-5951 edit-5956 edit-6004 edit-6005 edit-6014 edit-6022 edit-6023 edit-6027 edit-6035 edit-6042

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (14)

Vaikka oletkin aika ilkeä niin juu en sinunkaan toivo pidättävän hengitystäsi… Kiire on kova ja vaikka kuinka paljon haluaisi kirjottaa niin aina ei ehdi. Eikä kyseinen aihe ole listalla ensimmäisten joukossa nimittäin minulle on aivan sama missä liitossa kukakin kilpailee, kunhan lajia harrastetaan. Se ei ole minulta millään muotoa pois jos joku kilpailee eri liitossa kuin minä. Mutta mielelläni kerron omasta matkastani fitnesissä ja syistä miksi kilpailen siellä missä kilpailen.

1 vastaus

Magee hiuslisäke! 🙂

1 vastaus

http://www.stara.fi/2014/06/01/mari-valosaari-toiseksi-kansainvalisessa-kisassa

Ajattelitko pyytää toimittajaa korjaamaan jutun?

Köyhän miehen versio Anna Virmajoesta ja Sara Backista…vai miten teitä ö-luokan kisoja kiertäviä pellejä pitäisi kutsua?

1 vastaus

Ja mitäköhän korjattavaa jutussa oli? Näytti olevan kaikki ihan oikein!

1 vastaus

Pidätkö todella itseäsi ainoana suomalaisena Bikini Fitness -ammattilaisena?

Jos rakenne ei riitä lajiin niin eikös sitä voisi harrastaa vaikka viulunsoittoa eikä kiertää noita höpöhöpö-kisoja ja kertoilla valheita toimittajille?

1 vastaus

Onnea toisesta sijasta!

Tsemppiä sulle jatkoon, olet mahtava! 🙂

Sopiiko kysyä, mitä niissä sinun tutkimuksissa kainalon patista selvisi? Toivottavasti kaikki hyvin!

1 vastaus

En, eikä jutussakaan niin sanota. Opettele lukemaan ennenkuin alat haukkumaan ihmisiä. Siinä sanotaan niinkuin asia on: olen Suomen ENSIMMÄINEN ammattilainen bikini fitneksessä!

1 vastaus

Näköjään. No kerrotko lukijoillesi, että miksi olet valinnut IFBB:n sijasta tuollaisen ö-luokan liiton alaiset kisat? Johtuuko se a) siitä, että siellä voi pärjätä bikini -sarjassakin ilman takapuolta vai b) siitä, että näiden pelleilyliittojen alaiset kisaajat eivät kuulu dopingtestauksen piiriin?

Miten uskoisit sijoittuvasi esimerkiksi amatöörien Bikini Fitnessin (IFBB) SM-kisoissa?

1 vastaus

Hei Vitnesiä! Sinun tyylisi esittää kysymyksiä on sen verran loukkaavaa ja inhottavaa että sinulle en halua vastata enää yhtään mitään. Mutta muille tiedoksi: tuosta aiheesta IFBB vs Fitness Universe tulen vielä kirjoittamaan.

1 vastaus

Odotellaan jännityksellä tulevaa kirjoitustasi. Älkäämme kuitenkaan pidätetä hengitystämme 🙂

1 vastaus

Vaikka oletkin aika ilkeä niin juu en sinunkaan toivo pidättävän hengitystäsi… Kiire on kova ja vaikka kuinka paljon haluaisi kirjottaa niin aina ei ehdi. Eikä kyseinen aihe ole listalla ensimmäisten joukossa nimittäin minulle on aivan sama missä liitossa kukakin kilpailee, kunhan lajia harrastetaan. Se ei ole minulta millään muotoa pois jos joku kilpailee eri liitossa kuin minä. Mutta mielelläni kerron omasta matkastani fitnesissä ja syistä miksi kilpailen siellä missä kilpailen.

1 vastaus

Respectiä siitä että sallit myös negatiivisen kommentoinnin blogissasi! Go Mari! 🙂

1 vastaus

Kiitos tuesta Sofie! Pahaltahan se tuntuu kun haukutaan mutta se kertoo kuitenkin enemmän haukkujasta kuin minusta niin saahan nuo näkyä 🙂

1 vastaus

Oikein paljon onnea toisesta sijasta! Ja ihanasti vastaat asianmukaisesti negatiivisiin kommentteihin. Sanoisinko että tämä kyseinen henkilö luultavastikkin on vain ärsyyntynyt siitä että pärjäät paremmin kuin hän… Tsemppiä sulle! 🙂

1 vastaus

Hei, oli pakko kirjoittaa kun olet saanut näköjään ”rakentavaakin” palautetta. Itsekin 3kk tytön liikunnallisena äitinä olen sitä mieltä, että olet upea ja hienossa kunnossa! Harva pystyy samaan samalla aikataululla. Ihanaa kesää koko perheelle 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: