Äiti elämää 17.6.2014

Oisin varmaan parit lennot tienannut jos olisin aina tehnyt näin..

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Huom! Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa.

Tutustuin tänään paikkaan nimeltä ostohyvitys.fi. Oon kyllä kuullut siitä aikaisemminkin mutta ajatellut vaan et joo jotain bonusta varmaan saa, mutta sieltähän saa oikeeta rahaa takaisin kun tekee ostoksia.

Jos olisin kaikki reissut vaikka viimeisen vuoden ajalta ostanu ostohyvityksen kautta ni voi olla että joko lennot tai hotellit olis ollu ns ilmaiset Italian kisareissulle, tai ei välttämättä kokonaan mutta kaikki hyvitys olis kyllä kelvannut. Viimeisen vuoden aikana oon matkustanu Puerto Ricoon, Los Angelesiin ja nyt sit Italiaan plus tietty kaikki muut nettiostokset.

Se mitä tänään ostin kun palveluun tutustuin on pakko jättää salaisuudeksi koska se on hääpäivälahja Jontelle ja olis kauheen kurjaa jos hän täältä sais tietää mitä on tulossa lahjaksi. Ja mähän oon siis super myöhässä lahjan suhteen sillä hääpäivä oli jo 8.6. huuuuups!!! Mut eikös se niin mee että parempi myöhään kuin ei milloinkaan (paitsi sillon kun on kyse vaimojen ja tyttöystävien synttäreistä tai muista merkkipäivistä jolloin heille kuuluu lahjoja ostaa).

Mä sain Jontelta iki-ihanan valkoisen jopon jossa oli lastenistuin kiinnitettynä ja Tirrille ihanan vaaleanpunaisen kypärän. Mut niin hirvee hässäkkä on ollut että ei olla vieläkään päästy testaamaan pyörää… siksi en oo saanu kirjotettua vielä kisamatkan kuulumisiakaan tai mitään. Mutta yritän saada ne aikaiseksi asap.

Mutta siis pointtina se että kannattaa tutustua ostohyvitykseen jos vähänkään ostoja netissä tekee, kaikki takaisin tuleva on kotiinpäin!!

ostohyvitys.fi

ostohyvitys.fi

Hyviä shoppailuhetkiä! Nyt siellä oli muuten kampanjat käynnissä ja hurjia bonuksia joistain ostoista.

Käy tsekkaan: Ostohyvitys.fi

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

kiitos palautteesta. postauksen ylälaidassa on nyt ilmoitus että päivitys on tehty yhteistyössä ostohyvityksen kanssa

1 vastaus

Oliko tämä mainos? Voisko Blogbookissa merkata mainospostaukset kuten muissa portaaleissa tehdään?

1 vastaus

kiitos palautteesta. postauksen ylälaidassa on nyt ilmoitus että päivitys on tehty yhteistyössä ostohyvityksen kanssa

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: