Äiti elämää 2.7.2014

Äidin toive

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mitä äiti oikeesti toivoo..

Sitä että lapset on hoidossa ja pääsee spa hemmotteluun, minilomalle eurooppaan, tyttökavereiden kans illalliselle, shoppailemaan, romanttiselle illalliselle miehen kanssa… jne jne..

Joo kauheen kivoja juttuja ja mahtavaa jos näitäkin pääsee joskus toteuttamaan, MUTTA viikon sisällä olen kolmelta eri äitiystävältäni kuullut aivan toisenlaisen toiveen johon yhdyn itsekkin. Toive on: yksi päivä KOTONA ilman lapsia jotta saisi SIIVOTA. Kyllä, niin inhottavaa puuhaa kun siivoaminen onkin niin moni äiti minä mukaan lukien toivoo aikaa siivota rauhassa. Kun lapsi on kotona on mahdotonta keskittyä kodin siivoukseen siten että se tulisi kerralla tehtyä tai että se tulisi hyvin tehtyä. Lapselle tulee nälkä, lasta täytyy laittaa nukkumaan, lapsen vaippa täytyy vaihtaa tai lapsi muuten vain vaatii huomiota ja roikkuu lahkeessa (mun tapauksessa sellainen joka vielä kaatuu jos lähden siitä kävelemään) puhumattakaan siitä että itselle ja miehellekkin pitää jossain välissä ruoka laittaa nii ja pyykitkin pestä ja mitä vielä…kauppareissut… Eipä siinä sitten hirveästi siivoukseen jää aikaa joten kotia pidetään puhtaana aina sieltä täältä vähän miten sattuu ehtimään.

Näinkin vaativia toiveita meillä äideillä on… kumpa joku tämän kuulisi ja toiveemme toteuttaisi

Tsemppiä kaikille äideille kodin järjestyksessä pitämiseen <3

IMG_4208 IMG_4400 IMG_4461 IMG_4487 kuva (19)

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Hei, löysin nyt blogisi, onpa ihastuttava sellainen!! Ja tuo siivoaminen, niiiiiiiin totta!! Tällä hetkellä myös tämän mamin ykköstoive 😀

1 vastaus

Totta

1 vastaus

Juu ja sitten kun niitä lapsosia on viisi niin kuin meillä ni Juu hommasta tuleekin mielenkiintoista

1 vastaus

Hei, löysin nyt blogisi, onpa ihastuttava sellainen!! Ja tuo siivoaminen, niiiiiiiin totta!! Tällä hetkellä myös tämän mamin ykköstoive 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: