Äiti elämää 10.7.2014

kuinka artisti valmistautuu stadionkeikkaan

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ja nyt ei tietenkään puhuta kenestä tahansa artistista vaan miehestäni Jontte Valosaaresta, muiden kans kun en ole naimisissa ollut tai muutenkaan arkea jakanut niin enpä tiedä muiden valmistautumisista.

Sitä vois kuvitella että se on yhtä äänenavausta ja vaatteiden valitsemista, hiusten laittoa ja mitä vielä, jotain meditaatioo tai muuta vastaavaa keskittyäkseen tulevaan. Mutta Jontte valmistautui hieman eritavalla. Hän siis esiintyi eilen 9.7.2014 Olympiastadionilla Helsinki popshowssa yhdessä komean esiintyjäkaartin kera joka huipentui Robinin pitkään keikkaan. Esiintyjät voit käydä katsomassa täältä (niitä oli oikeesti paljon ja kaikenkaikkiaan lavalla oli päivän aikana 600 esiintyjää kun lasketaan kaikki taustatanssijat/laulajat, dj:t ym ym..)

No mutta siis Jonten valmistautuminen meni näin:

Ensiksi aamupäivällä hän auttoi tyhjentämään terassin ja katseli kun minä pesin sitä. Tässä kohtaa meidän tyttö oli nukkumassa päiväunia.

kuva 1 (1)

 

Sitten syötiin lounasta kaikessa rauhassa (ei muuten ollu mitään fitnessruokaa vaan makkara-perunoita, ei sitä joka ruokailulla tarvi hifistellä). Mulla oli ohjelmassa seuraavaksi talon imurointi niin Jontte nappasi Tirrin kainaloon ja meni sen kans ulos jotta mä sain rauhassa imuroida…

 

kuva 3 (1)kuva 2 (1)kuva 4 (1)

 

Kun siivoilut oli hoidettu tulikin pari ystävää käymään ja niiden kans sitten hengailtiin porukalla ja sit tais olla noin puoltuntii ennen lähdön aikaa kun Jontte kävi suihkussa, kiskaisi vaatteet niskaan ja sen verran puunaili että puhdisi lenkkarinsa ja hahaha se tapahtui Milan peppulapuilla =)

 

 

kuva 5

Notta näinkin paljon häntä jännitti/oli tekemistä juuri ennen H-hetkeä. Tätä en tiedä mutta veikkaan että autossa matkalla stadikalle on kyllä sit tapahtunu äänenavaus.

Ikävä kyllä me ei oltu Tirrin kans katsomassa 🙁 en viitsinyt lähteä sinne väenpaljouteen ku Mila on siinä iässä että haluaa konttailla jokapaikkaan eikä viihdy enää oikein sylissä. Se varsinkin harmittaa että tää saattoi olla once in a lifetime, mutta toivotaan kovasti että isi esiintyy vielä joskus uudestaan stadikalla niin sitten mennään katsomaan!

tässä kuva meiningistä:

jontte_stadion

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Kiitos. Usein kirjoittamiseen ei tahdo löytyä aikaa, mutta yritän kovasti. Aiheita olisi kyllä paljon..

1 vastaus

Siellä oltiin katsomassa, hienosti meni keikka, loisto fiilis 🙂

1 vastaus

Kiva että tykkäsit! Mua harmittaa päivä päivältä enemmän ettei me Milan kans oltu siellä =(

1 vastaus

Tulihan milalle tarkoitettu kuori perille asti :)?

1 vastaus

Tuli kiitos =) Kuori ojennetaan sankarille sit 17.8.

1 vastaus

Onx tää blogi vitsi?

1 vastaus

Jos tämä vitsimielessä naurattaa niin joo tämä on vitsikin =) toivottavasti saat hyvät naurut =)

1 vastaus

Kiitos Mari, että jaksat kirjoittaa blogiasi ja antaa hyviä vinkkejä, mukavaa loppu kesää sinulle ja perheellesi !

1 vastaus

Kiitos. Usein kirjoittamiseen ei tahdo löytyä aikaa, mutta yritän kovasti. Aiheita olisi kyllä paljon..

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: