Kauneus ja Muoti 24.7.2014

Hampaiden oikaisuhoito, ei 3000 vaan 300€

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mulla on ollut hampaat joskus aivan vinksallaan. Voin koittaa joskus kaivella vanhoja kuvia joista tämä ilmenee. Mutta ne korjattiin kun olin 18 vuotias. Minulla oli perus raudat suussa, valkoiset tosin, mutta kuitenkin. Lopputulos oli hyvä, mutta vuosien varrella kulmahampaat alkoivat ulkonemaan takaisin. Mietin usein että haluaisin ne korjattavan, mutta ajattelin sen maksavan useita tuhansia euroja enkä siksi edes kysellyt mistään vaihtoehtoja.

 

Nyt kuitenkin kävin hammastarkastuksessa ja siinä samalla sitten päätin kysyä olisiko jotain tehtävissä. Hammaslääkäri totesi pian että kyllä on ja helppo hoito olisikin, muotit suuhun ja noin 10 viikkoa ja homma hoidettu.. ”Jee kuulostaa hienolta mutta mitä se maksaa?” tuli minun suusta. Vastaus oli noin 300€ TÄÄH?? Ai oikessti vain 300€???? ”pistetään yks semmonen!”

 

Siis todellakin oikomishoito kulmahampaille mun tapauksessa maksaa vain noin 300€ ja aikaa siihen menee n 10 viikkoa. Hampaiden välejäni hieman hiottiin ja sain läpinäkyvät muoviset oikomiskojeet ylähampaisiin ja nämä muotit vaihdetaan uusiin aina kahden viikon välein. Muotit eli ”Tekarit” niin kuin minä niitä kutsun. Muotteja käytetään yötä päivää ja otetaan pois vain ruokailujen ajaksi. Ne kyllä näkyy mutta vasta kun katsoo lähempää, kaukaa niitä ei erota.

 

Halusin jakaa tämän tiedon jos jollain muullakin on kyseisiä kosmeettisia ongelmia hampaissa ja ajattelee että niiden korjaus on liian kallista. Toki tämä hinta on nyt MINUN tapaukseni enkä voi luvata että kaikkien hampaat samaan rahaan tai samalla tekniikalla korjautuisi. Voihan olla että jonkun tapaus kaipaa leikkauksia ym ja hintaa tuleekin 30 000€ mutta aina kannattaa käydä kysymässä (näköjään)

 

Tuolla kyseisellä hammaslääkäri asemalla Oma Hammaslääkärisi (tässä Hakaniemen linkki) oli ainakin vielä hetki sitten tarjous jossa hammastarkastus maksaa 35€ ja kelakorvauksen jälkeen maksettavaa jää 22€ itse käytin tuon tarjouksen sillon kun tarkastukseen menin ja mahtavaa että menin kun sain oikomisen järjestykseen (niin ja oli mulla 2 pientä reikääkin jotka myöhemmin paikattiin, uuuups) Ja nyt suosittelen että oikomiseen haluavat soittaa numeroon 010 273 8010 ja varaa ajan lääkärille nimeltä Nicholas Brocklehurst. Hän on minun hammaslääkärini ja tekee noita oikomisia. Toki voi olla että muutkin siellä tekee mutta hän nyt ainakin varmasti.

 

Otin kuvan ennen oikomista ja otan sit uuden kun homma on valmis niin katsotaan sitten mikä on loppputulos erossa. Noin 6 viikkoa on nyt takana ja oon jo nyt super tyytyväinen =)

 

Parempia hymyjä vaan kaikille =)

 

Tässä kuvassa on ”tekarit” suussa

IMG_4927

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: