Fitness 17.9.2014

Suomen ifbb kisoissa alkaa olla Ameriikan meininki

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kävin lauantaina Jyväskylässä katsomassa IFBB:n karsintakisat. Tai tunnustetaan että hirmu pitkään en kisoja katsonut vaan lähinnä tulin katsomaan parhaan ystäväni ensimmäisiä kisoja. Ystäväni Hanna pudotti 50 kiloa painostaan ja nousi fitnesslavalle, olihan se pakko olla paikalla ihastelemassa häntä ja tietty myös tsemppaamassa. Hannasta lisää joskus myöhemmin, täytyy kertoa enemmän hänen tarinastaan kun on niin huikeen duunin tehnyt. Sen verran kerron nyt kun varmaan mietityttää että kuinka Hannan kävi: jatkopaikka ei irronut mutta iso hymy irtosi itse neidiltä. Hanna oli ihana, yhtä hymyä kisan jälkeen vaikkei jatkoon päässytkään ja totesi vain ”tämä on mun juttu” Hyvä Hanna jatka samaan malliin!!

Mutta siis miksikö Amerikan meininki. No siitä syystä että porukkaa alkaa olemaan lavalla niin paljon että huh huh. Mikä on pelkästään hieno asia. Mahtavaa että suuri yleisö on löytänyt fitneksen ja alkanut sitä harrastamaan. Se on hieno laji! Kilpailijatasoltaan Suomi on kyllä ollut aina varmasti vähintään yhtä hyvää tasoa kuin esim Jenkeissä mutta määrä on nyt päätähuimaavan hienoa. Jyväskylässä kilpaili (noin) 240 kilpailijaa, miehiä ja naisia. Sitten on ensi viikonloppuna vielä Tampereen karsinta ja sitten vasta varsinainen SM kisa lahdessa lokakuun puolessa välissä.

Te kaikki jotka olitte kisaamassa tai olette menossa: Hatunnosto täältä suunnasta! Teette kaikki hurjan duunin lavalle noustaksenne! Tsemppiä Tampereelle ja Lahteen! ja onnittelut Jyväskylästä jatkoon päässeille!

Tässä kuvassa bodyfitness alle 168cm

Tässä kuvassa bodyfitness alle 168cm

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Aivan mieletön juttu toi ystäväsi Hannan 50Kg pudotus ja lavalle meno!

1 vastaus

Aivan mieletön juttu toi ystäväsi Hannan 50Kg pudotus ja lavalle meno!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: