Fitness 27.9.2014

Lähes 4kk salitauko on jo liikaa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kirjoittelin tuossa elokuun puolessa välissä kuinka oon pysyy kunnossa vaikka oon 2kk aikana käynyt vain 2 kertaa salilla. Voit lukea jutun tästä Oikealla ruokavaliolla ja ”hyötyliikunnalla” pääsee kyllä aika pitkälle mutta ei se ihmeisiin pysty.

En tiiä mikä on ollu, ei oo vaan tullu lähdettyä salille. Syksyn fitness kisat Suomessa käy kuumimmillaan ja kaikki postailee kisakuntokuviaan, mutta inspiraatio ei oo iskeny minuun. Tosin nyt kai se on pakko iskeä itseensä. Kunto ei oo todellakaan sama kuin elokuussa. Joo en ole lihava vieläkään ja olen kyllä varmasti monen mielestä jopa tosi timmissä kunnossa, mutta ei tää mulle riitä. Peili näyttää huonolta ja asia täytyy korjata.

Mutta mistä motivaatio?

Tänään kävin salilla ja viimeksi tosiaan silloin hieman ennen elokuun puolta väliä. Mikä mut sai tänään lähtemään: oli tylsää kotona, soitin kavereita, Milan isomummolle, Milan serkkuja, kutsuin yhtä serkkua kylään mutta kaikki oli jossain ja Jonttekin oli pelaamassa golfia.. ei meille löytynyt kavereita. Sitten tuli ajatus onkohan lapsiparkki auki?? Katsoin netistä ja juu kyllä se on vielä n 45 minuuttia auki. Äkkia kamat kasaan ja salivaatteet niskaan ja salille. Kun olin heittänyt Milan parkkiin oli treeniaikaa enää 20 minuuttia mutta se riitti. Tein sarjat etureisilaitteessa 5×10, jalkaprässissä 4×10 sekä vapailla painoilla vielä olkapäille vipunostoja ehdin tehdä 4×10 (sarjat tein kokoajan painoja lisäten). Perus bikinibeiben treeni: jalat ja olkapäät (paitsi tähän pitäisi vielä lisätä pakarat) =)

Ja tämä oli parempi kuin ei mitään, fiilis oli tai siis on tosi hyvä kun kävin salilla. Ja Sats-Elixia on mitä mainioin paikka treenata, lapsiparkki ja kaikki hienoudet!! Joo ois voinu olla pidempi treeni mutta kyllä tämäkin perille meni. Salilla saa tuloksia, joka kerta kun siellä on käynyt on hyvä fiilis, mutta miksi silti välillä sinne on vaan niin vaikea lähteä? Silloin kun on kisat tulossa mulla ei oo mitään ongelmaa, käyn tosi ahkerasti salilla, mutta kun en ole ilmoittautunut mihinkään kisaan on kotoa vaikeaa poistua mennäkseen treenaamaan. Onneksi sentään peiliin katsominen auttaa vähän, peilikuva kun alkaa näyttää huonolta niin silloin on tehtävä jotain! Silti mun on varmaan pakko kirjoittaa kalenteriin ylös päivät ja kellonajat koska menen salille ja niitä on noudatettava kuin työkeikkoja tai sit on vaan ”pakko” ilmoittautua johonkin kisaan.. Koska ei aina voi mennä salille vaan silloin kun ei kertakaikkiaan ole muuta tekemistä.. =) pitäisköhän lähtee marraskuussa Las Vegasin kisoihin???

Tässä vielä kuva mun ”liikakiloista” ja mä tiedän ettei tuo tosiaankaan ole paljoa, lähinnä nahkaa, mutta on siinä hieman rasvaakin, ja tältä musta tuntuu ja haluan lähteä tekemään kropalleni jotain ennen kuin on liian myöhäistä. Tässä kohtaa itsekritiikki on mielestäni vain positiivinen juttu =) Parempi pyrkiä poistamaan muutama liikakilo kuin kymmeniä liikakiloja eikös niin?

vähänkin on liikaa

vähänkin on liikaa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Niin on =)
0
1 vastaus

Mulla on usein sama fiilis! 😀 Se lähteminen on niin vaikeaa, mutta sitten kun sinne pääsee, niin se on ihan huippua!
0
1 vastaus

Niin on =)
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • #tarkenee

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: