Ruoka 29.9.2014

aamupuuron 1-2-3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

 

 

 

 

 

IMG_1630

Aamupala, tuo tärkein ateriamme… vaan eipäs oo kun ihan vaan yhtä tärkee ku kaikki muutkin. Mutta tässä mun helppo ja nopea versio aamupuurosta.. helppoa kuin 1-2-3

 

1

1 dl luomu kaurahiutaleita ( tai mitä hiutaleita nyt tykkäät käyttää)

IMG_3695

 

2

2 dl vettä

IMG_3696

3

ja 3 minuuttia mikrossaIMG_3699

Valmista!

Voit nauttia sellaisenaan mutta minä lisään hiutaleiden joukkoon n 1/2 teelusikallista Atlantin puhdistamatonta suolaa. sitä saa esim life kaupoista ja tämän suolan mahtavuuden opin paikasta nimetään Elinvoima kun kävin siellä verianalyysissä. käy kurkkaamassa heidät tästä.

IMG_3697

Ja ”voinsilmänä” toimii Fintesstukulta tilattu Cocosa kookosöljy ja nam nam kun on hyvää (klikkaa tuota nimeä niin pääset tilaamaan omasi). Aika usein kuten myös tähän annokseen lorautan hieman maitoa sekaan.

IMG_3701

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Mä olisin kiinnostunut miten saat teidän perheessä terveellisen ruokavalion toteutumaan, minkälaisia ruokia teillä tehdään, syökö teillä tyttö samaa kuin te vanhemmat? Haastetta meidän taloudessa tuottaa juurikin se kun itse söisin mahd terveellistä ruokaa, mutta mies ja reilu 2vee poitsu on todella nirsoja(ei kelpaa kasvikset,vihannekset). Useinkin teen sitten eri ruuat itelle ja sit miehelle ja poitsulle. Mutta kun siinä ei taas oo mitään järkeä. Oisko mitään vinkkejä?

1 vastaus

Mä olisin kiinnostunut miten saat teidän perheessä terveellisen ruokavalion toteutumaan, minkälaisia ruokia teillä tehdään, syökö teillä tyttö samaa kuin te vanhemmat? Haastetta meidän taloudessa tuottaa juurikin se kun itse söisin mahd terveellistä ruokaa, mutta mies ja reilu 2vee poitsu on todella nirsoja(ei kelpaa kasvikset,vihannekset). Useinkin teen sitten eri ruuat itelle ja sit miehelle ja poitsulle. Mutta kun siinä ei taas oo mitään järkeä. Oisko mitään vinkkejä?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: