Äiti elämää 29.10.2014

Tee sinäkin pihatyöt näin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tässä vinkki jonka avulla kunto kasvaa hommia tehdessä. Pihalla riittää hommaa tähän aikaan vuodesta. Haravoimista, kukkien vaihtoa, terassin lakaisua yms yms..

Mä en oo mikään viherpeukalo vaikka Kasvi oonkin (tai siis olin) joten syyskukkia ei mulla oo. Kesällä Anopin kans istutin muutaman kesäkukan ja ehkä ensi kesänä taas uudestaan, ohan ne kauniita (ja saishan sitä jotain tähän syksyynkin vielä hommata). Meidän piha ole suuri niin haravointia tai lakaisua pelkästään ei voi urheiluksi sanoa. Mutta konstit on monet, olin ulkona käytannössä vain Milan kans mutta samalla lakaisin terassin ja käytiin vähän kävelemässä.

Ja Minäpäs reippaana tytönä laitoin ulkoilun ajaksi painoliivin päälle ja näin sain ulkoilusta itselleni samalla jumpan. Liivissä oli 9kg painoa. Ensin tosiaan vain touhuilin, lakaisin ja vähän järjestelin juttuja pihalla.

IMG_7132 IMG_7130

”Siivoilun” jälkeen käveltiin pihalla ja minä tein askelkyykkyjä kun ei tuosta alkutouhuilusta vielä jumppaa aikaiseksi saanut.

IMG_7133 IMG_7135Ja sitten kun Mila ei jaksanut enää kävellä otin rattaat messiin ja jatkoin askelkyykkyjä tiellä, mukaan mahtui muutamat ylämäetkin ja jopas alkoi reisiä ja pakaroita poltella.

IMG_7141

Hyvä treeni ja kiva ulkoiluhetki lapsen kans. Suosittelen!

IMG_7140 IMG_7139 IMG_7137

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: