Fitness 3.11.2014

olipas rankka viikonloppu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tai tarkemmin ottaen lauantai ja sunnuntai. Perjantaina oltiin vaan rennosti kotona. Mutta lauantaiaamuna kello herätti seiskan aikaan ja oli aika alkaa maalaamaan naamaa. Tiedossa oli kolme juontokeikkaa seuraavan puolentoistavuorokauden aikana. Ensimmäisenä ajoin (tarkkana kuin porkkana) Kotkan lähettyville Pyhtäälle.

IMG_7257

Siellä kisattiin Pyroll Areenalla United Strongmen Maaimanmestaruuksista, lauantaina karsinnat ja sunnuntaina finaali. eli vahvuudesta otettiin mittaa. Tiiättekö mikä on mun mielestä hauskaa näissä kisoissa? Se että siellä on sarja -alle 60kg naiset- siis minähän voisin osallistua siihen kans. Ainoo vaan et mä en oo vahva, ainakaan näihin naisiin verrattuna. Vitsi mitä suorituksia kisoissa näki. Paljonhan noissa vahvuuslajeissa on kyse tekniikasta mutta pitää siellä voimaakin olla. Ja pitkä olis matka meikäläisella jos varsinkin menestyksestä haaveilis.

IMG_7235

Mutta onneksi olin siellä vain juototehtävissä ja niistä on jo yli 10 vuoden kokemus niin se meni rutiinilla =)

IMG_7246

Rankan tästä tosiaan teki se että ensin tuonne Pyhtäälle ja sieltä ajoin illaksi takaisin Helsinkiin jossa oli keikka numero 2.

Onneksi välillä tuli kotoa ihania kuvia

IMG_7252

Helsingissä oli erään firman pikkujoulut joissa vedin ohjelmaosuuden nimeltään musaboxi. Tämä keikka päättyi noin kello 22 ja siitä lähdinkin samantien ajamaan takaisin kotkaan jossa työt jatkuivat seuraavana aamuna. Hotellille päästyä oli muuta organisaatio porukkaa vielä ”käymässä läpi päivää ja valmistamassa huomista” eli siis drinksulla, ehkä jopa #viskillä ja minä liityin seuraan. Ja menihän siinä kahteen saakka aamulla. Ja tässä kohtaa voi tietenkin miettiä oisko pitänyt mennä suoraan nukkumaan ettei olisi ollut niin rankkaa mutta ei tuo 2 tuntia tainnut suurta merkitä.

Pari kuvaa myös Helsingin keikalta

IMG_7259 IMG_7262

Aamulla vaikka olisin saanut nukkua ainakin yhdeksään saakka niin tottakai silmät napsahti auki 7:15 jolloin Mila yleensä herää enkä oikein saanut nukuttua enää lisää. Kisapaikalle Pyhtäälle saavuin vähän jälkeen 10 ja kun kisa starttasi klo 12 se olikin yhtä rallia kello 18 saakka. pari pientä taukoa oli välissä mutta muuten koko ajan mikki kourassa ja vetämässä kisaa eteenpäin.

IMG_7284 IMG_7300

Kun kisa oli ohi täytyi tietenkin ajaa takaisin kotiin, jälleen kerran tuo n 130 kilometriä oli edessä.

Yhteensä noin 520 km ja kolme keikkaa noin 50 tunnin sisään… takki oli aika tyhjä. Mutta onneksi kotona odotti näin iloinen iltapuuron syöjä.

IMG_7311

PALJON ONNEA UUSILLE MAAIMANMESTAREILLE

OLGA LIASCHUCK(women open), JANNE GRANDALEN (women -70kg), SANNA SAVOLAINEN (women -60kg), MARIUS HALVORSEN (men -80kg), VOLODYMYR REKSHA (men -105kg)

IMG_7307

Kisaa oli seuraamassa myös pieniä lapsia ja vanhemmat olivat virittäneet heille oman ”kisakatsomon” (pakko mainita että katsomo oli kisan aikana täynnä mikä oli tosi hieno juttu, kiva kun tulitte paikalle, kuvan kävin nappaamassa tauolla) =)IMG_7287Mä pääsin poseeraamaan Maailman Vahvin Mies kaulakorun kans. Koru kuuluu vahvaakin vahvemmalle Janne Virtaselle

IMG_7274

Tänä (maanantai) aamuna olin todella väsynyt, kun Mila heräsi ajattelin että onko oikeesti jo aamu ja pitää herätä. Päivällä nukuin yhdessä tytön kans päiväunet ja taas niiltä heräämisellä mietin että taasko pitää herätä??

Raskasta siis oli, mutta kivaa. Kiitos keikkojen tilaajat Sisters Inc. sekä Heavyevents ja Jyrki Rantanen

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: