Fitness 11.11.2014

Timanttityttö harjoitusleiri

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Timanttityttö kisa tulee taas ensi vuonna. Kisassa etsitään timantin kovaa urheilullista tyttöä.

Kisassa on shining kierroksen lisäksi toughness kierros jonka lajit ovat:

Ylösnosto

Maastaveto

Lankku

Roikkuminen

Näiden lajien harjoitusleiri järjestetään tämän viikon perjantaina 14.11.2014 Hämeenlinnassa Aulangolla klo 17 alkaen.

Muutama paikka on vielä vapaana!

Lajien valmentajana toimii Jyrki Rantanen jolla on vankka ja pitkä kokemus niin painojen nostosta kuin tekniikan kouluttamisesta. Itse olen myös mukana ja minä ohjeistan tytöt puolestani tuolle shining osuudelle.

Ilmoittaudu nyt:

info@heavyevents.fi

Leirin hinta 50€ (sis alv)

Samaisesta osoitteesta voit kysyä kyydistä Helsingistä Hämeenlinnaan ja takaisin, minun  kyytiini mahtuu vielä 2

Karsintoja finaaliin järjestetään noin 6 kappaletta ensi vuoden aikana ja finaali pidetään 31.10.2015 Aulanko Spa hotellilla. Finalisteille ilmainen majoitus hotellissa ja palkintona kolmelle parhaalle aitoja timantteja!

kohinoor_timanttityttö timanttityttö_powernews

Lisää kisasta aikaisemmassa kirjoituksessa ”mikä ihmeen timanttityttö”

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: