Fitness 12.11.2014

Fitness iltapala

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

IMG_1630

Iltapalaksi tai koska vaan nautittavaksi tämmöinen tekele

Mun versiossa 5 munanvalkuaista (määrä voi olla mikä vaan kunhan pelkästään valkuaisia) sekoitin niihin mausteeksi hieman pippuria ja Atlantin puhdistamatonta suolaa (mausta mielesi mukaan).

Pannu miedolle lämmölle (mulla induktioliesi 1-9 asteikko ja levy asteella 5)  hieman öljyä ettei tartu kiinni

Valkuaiset pannulle ja kun vähän jähmettynyt laitoin 3 siivua Polar 5% juustoa päälle. Ei tarvi käännellä, antaa olla vaan kunnes pinta ei oo enää löysä.

Kyytipojaksi pari porkkanaa ja siinäpä on ei niinkään herkullisen näköinen mutta oikein hyvänmakuinen ja proteiinipitoinen iltapala ja meikäläisen tyyliin pienellä vaivalla =)

Get Fit Stay Fit

imageimageimage

Kuvan vaatteet: Lorna Jane (www.lavli.fi)

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: