Fitness 19.11.2014

Ilmaiset treenit viikoksi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

 ARVONTA ON SUORITETTU. ONNEA VOITTAJILLE JA KIITOS OSALLISTUJILLE. INSTAGRAMISSA KAIKILLE OSALLISTUNEILLE ”OSALLISTUMISALKINTO” KÄY KURKKAAMASSA (@marivalosaari)

Nyt olis neljälle onnekkaalle tarjolla viikon ilmaiset treenit SatsElixialla

Mene instagramiin @marivalosaari ja tägää itsesi tai lahjakortin ansainnut ystäväsi kuvan alle missä lahjakortteja näkyy pino (sama kuva kuin tuossa alla).

Osallistumisaikaa on perjantaihin 21.11.2014 klo 11:30 saakka

image-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: