Fitness 27.1.2015

Kisavalmistautumisen kuulumisia

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ihan vain nopeat terveiset..

Hengissä ollaan ja flunssa kukistui hienosti Elinvoiman luonnon lääkkeillä. Motivaatiota treeniin jouduin hieman flunssan jälkeen hakea mutta sekin on nyt kunnossa.

Aikas kovaa rääkkiä olen Tiinalta saanut koska jalat eivät ole kasvaneet tai sanotaan pyöristyneet ihan toivottuun malliin. Mitään suuria kasvujahan tässä ei odotetakkaan vaan jonkinlaista pyöreyttä lihaksiin. Mutta siis koville on Tiina meikäläisen laittanut. Itkukin on treeneissä tullut, nämä kyyneleet on nähtävissä huhtikuussa Ava kanavalla alkavassa Fitnesspäiväkirjat ohjelmassa. (vaikka en kyllä tiedä mitä loppuen lopuksi ohjelmaan päätyy)

Oon kuitenkin edelleen toiveikas että ne sieltä vähän vielä pyöristyy. Ja uskon vahvasti siihen että tulen nousemaan lavalle tyytyväisenä lopputulokseen. (jos itseensä täysin tyytyväinen voi olla)

Hei asiasta toiseen kisassa fitnessmalli sarjan voittaja pääsee fit lehden kanteen. Jos siis uskot että siunusta olisi fitnessmalliksi niin käyppäs ilmoittautumassa kisaan =)

Mallisarjaan mahtuu kuulemma vielä kisaajia ihan hyvin. Tästä lisäinfoa

Tässä kuva kunnosta tällähetkellä ja kisaan on vielä 6 viikkoa aikaa. Alla puolestaan kuva tämän päivän jalkatreeneistä Kampin SATSElixialla. Vedin treeneissä kaikki viimeisetkin mehut jaloista tai Tiina ne multa veti =). Silti heti salilta ulos astuessa tuli ensin hölmö tunne siitä että miten muka voimat voi vaan hävitä ja muutama tunti treenin jälkeen kyselen itseltäni ”teinkö varmasti kaiken voitavani?” ”olisinko sittenkin voinut vielä puristaa lisää? kyykätä syvempään? tehdä useamman toiston?” … noh tätä voin pohtia jälleen kun seuraavan kerran jalat ei liiku ja pihisen itku kurkussa Tiinalle ”ei tuu enää”… Treenin jälkeen tulin kotiin kangaskaupan kautta ja pian on tapaaminen ompelijan kans ja aletaan työstämään mun sportti teema-asua =)

Kisavalmistautuminen käynnissä. 6 viikkoa kisoihin

Kisavalmistautuminen käynnissä. 6 viikkoa kisoihin

kuva (22)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: