Fitness 31.1.2015

Tavoitteet

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Niitä me asetetaan itsellemme jatkuvasti ja se on hyvä.

Itse olen sellainen treenailija että saan itsestäni eniten irti kun minulla on tavoite. Ja paras tavoite minulle urheilumielessä on fitness kisat. Sinne kun tavoittelen niin homma toimii. Treenaan kovaa ja syön ruokavalion mukaisesti. Tarkemmin mun tämän hetken tavoitteesta eli Fitness Helsinki kisaan osallistumisesta 6.3. tullaan näkemään Ava tv:n uudessa sarjassa Fitnesspäiväkirjat joka alkaa huhtikuussa. Tästä syystä näihin kisoihin valmistautumisesta en ihan hirveesti kirjoittele tänne blogiin. Ne näkyy sitten ohjelmassa =)

Mutta tavoitteet on tarkoitettu saavutettaviksi ja päättäväisyydellä sinäkin pääset niihin. Kun asetat tavoitteen itsellesi pohdi ensin mihin olet valmis, kuinka suuri tavoite on sopiva sinulle.

Kun tavoite on valmis

*Kirjoita tavoite ylös*

*Kirjoita se kalenteriin tai tee siitä vaikka pieni taulu ja aseta se esille kotiisi*

*Ajattele tavoitettasi päivittäin*

*Jos tavoite liittyy ruokaan ja herkkuhimo iskee niin mieti tavoitettasi tarkasti ja päätä vasta sitten syötkö herkun*

*Jos tavoite liittyy liikkumiseen ja sinua laiskottaa, jälleen kerran mieti tavoitettasi ja tee sitten päätös lähteä liikkumaan tai jäädä makaamaan sohvalle*

*Vain kovalla työllä ja päättäväisyydellä tavoitteet saavutetaan*

-Mina uskon sinuun, usko sinäkin-

Fitnesstukku tukee tavoitteiden saavuttamista ja antaa t-paidan ilmaiseksi yli 50€ ostoksiin kun teet tilauksen 31.1. mennessä ja käytät koodia: GOALBREAKERMARI

Tsemppiä treeneihin tai mihin tahansa tavoiteisiisi!

IMG_9111ft tarjous paita

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: