Äiti elämää 19.2.2015

TÄH nyt jo sovitaan viimeistelyt!?!?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

huh huh mihin tää aika on mennyt?

Tiina lähetti eilen viestin että nähdään asap ja katsotaan viimeistelyt kuntoon. Viimeistelyt? mitä? nyt? koska kisat?

APUA NE ON KAHDEN VIIKON PÄÄSTÄ!!!!!

Ja samana viikonloppuna lanseerataan mun ikioma liikuntaväline. Oon super innoissani molemmista mutta voitte vaan kuvitella millaista kiirettä tämä aiheuttaa.

Vielä pitää paljon treenata, bikinit koristella, teema-asu viimeistellä, ruokia laitella ja kuljetella mukana. Ja tuotteeseen liittyen: nettisivut valmistua, flyerit, roll upit, käyntikortit tilattava. esiintyjien vaatteet painatettava. Itse tuotteet valmistettava loppuun. JNE JNE JNE kaikkee mitä en just nyt edes muista.

Ja sitten on vielä tuo vajaa mentrin mittainen rakkauspakkaus jolle ennen tuota kaikkea annan aikani.

Jännä nähdä mitä 6.3. on valmiina =)

lisää kiireestä ja mitä tuli selviää ohjelmasta Fitnesspäiväkirjat =)

Jonten kans on sovittu että hänelle en nyt anna enää aikaa… katsellaan taas kisa/lanseerausviikonlopun jälkeen meidän juttuja hahahaha =) Kiitos rakas kun annat aikaa ja ymmärrät ja hoidat meidän pikku Tirriäistä jotta mä pääsen juoksemaan asioita, niin ja kiitos myös että sä juokset asioita mun puolesta, oot rakas!

Mutta nyt siis pitäis mennä katsomaan kunto ja sen pohjalta tehdä suunnitelma viimeistelyyn. Tuskin kiristellään yhtään, päinvastoin taitaa mennä tankkailuksi näihin kisoihin mikä on tietysti huippu juttu mun kannalta =)

Fitness Helsinki kisat Helsingin messukeskuksessa 6.3.

image

image image1 image image

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Siskoni ei toimi eikä ole kieltonsa aikana toiminut kenenkään kieltoa koskevan urheilijan valmentajana. Päätin poistaa asiattomat tai loukkaavat kommentit ja vastata tähän asialliseen kysymykseen ja vastata tässä hieman muidenkin kysymyksiin.

Siskoni teki virheen ja kärsii siitä nyt rangaistuksen. Itse en ole doping aineita käyttänyt eikä siskoni ole sellaisia minulle koskaan ehdottanut käytettäväksi.

Minulta kysyttiin tuossa toisessa kommentissa olenko valmis itse testeihin, vastaus on kyllä. Kyllä minut saa testata.

Jatkossakin asiattomat ja loukkaavat kommentit tullaan poistamaan. Ihmisillä on tunteet ja minun blogissani en halua että muille aiheutetaan pahaa mieltä kommenteilla. Itseäni kohtaan olevia ilkeitä kommentteja olen jättänyt blogiini ja osittain ihan siitä syystä että ilkeät kommentit kertoo enemmän kommentoijasta kuin kommenttien kohteesta. Mutta muiden ihmisten loukkaamista en täällä salli.

-Mari-
0
1 vastaus

Siskosi kärähti dopingista, paha juttu. Miten hän voi toimia valmentajanasi jos on urheilutoimintakiellossa? Ja oletko Sinä valmis menemään testeihin?
0
1 vastaus

poistettu asiattomana tai loukkaavana kommenttina
0
1 vastaus

Miten siskosi voi olla valmentajasi vaikka hän on valmennuskiellossa doping kärynsä takia?
0
1 vastaus

Siskoni ei toimi eikä ole kieltonsa aikana toiminut kenenkään kieltoa koskevan urheilijan valmentajana. Päätin poistaa asiattomat tai loukkaavat kommentit ja vastata tähän asialliseen kysymykseen ja vastata tässä hieman muidenkin kysymyksiin.

Siskoni teki virheen ja kärsii siitä nyt rangaistuksen. Itse en ole doping aineita käyttänyt eikä siskoni ole sellaisia minulle koskaan ehdottanut käytettäväksi.

Minulta kysyttiin tuossa toisessa kommentissa olenko valmis itse testeihin, vastaus on kyllä. Kyllä minut saa testata.

Jatkossakin asiattomat ja loukkaavat kommentit tullaan poistamaan. Ihmisillä on tunteet ja minun blogissani en halua että muille aiheutetaan pahaa mieltä kommenteilla. Itseäni kohtaan olevia ilkeitä kommentteja olen jättänyt blogiini ja osittain ihan siitä syystä että ilkeät kommentit kertoo enemmän kommentoijasta kuin kommenttien kohteesta. Mutta muiden ihmisten loukkaamista en täällä salli.

-Mari-
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Kiitos @kosmetologijenniluokkala  ihanasta ja puhdistavasta primaluce kasvohoidosta ❤️ tuli taas tarpeeseen 😊 #kasvohoito #tapiola #kosmetologi #kosmetologitapiola #capellobyredken

marivalosaari

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: