Fitness 25.2.2015

Ramppikuume iskee juuri ennen kisoja

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mun kisat on puolentoista viikon päästä. Tässä kohtaa sitä alkaa katsomaan kroppaansa hyvin hyvin kriittisesti. Katselee muiden kilpailijoiden kuvia instagramista ja vertailee itseään niihin.

Mulle nousseita ajatuksia:

Mun vatsalihakset ei oo tarpeeksi näkyvät, ”tolla näkyy tosi selkeesti vatsapalat”

Reidet on liian pienet, ”tolla on tosi ihanan näköiset jalat”

Pakaratkin ois saanu olla pyöreemmät, ”tolla on niin kivat pakarat”

MUTTA

Nämä ajatukset TÄYTYY heittää romukoppaan! Täytyy luottaa itseensä ja antaa niiden tuomareiden tehdä nämä päätökset! Vaikka mun vatsalihakset, reisilihakset ja pakaralihakset voisivat olla isommat olisiko ne enää sopusuhtaiset muuhun vartalooni??

Minä olen pieni myös ylävartalosta joten jos alavartalo olisi liian muhkea siitähän syntyisi epätasapaino. Fitnessissä etsitään kuitenkin sopusuhtaista, hyvässä lihasbalanssissa olevaa vartaloa. Ei mitään tiettyä kohtaa olevan parempi kuin muilla.

Mä tiedän paljon tyttöjä jotka ovat toisia kyttäämällä psyykanneet itsensä ulos kisasta. On katsottu liikaa miltä muut näyttää ja jätetty sitten omat kisat väliin kun tuntuu ettei pärjäisi. Älkää kilpailijat hyvät sortuko tähän. Minä en aio antaa noille ajatuksille valtaa vaikka ne päässä pyörähtävätkin. Aion luottaa itseeni ja annan tuomareiden tehdä päätöksen millainen vartaloni on. Tehkää te samoin. Älkää antako itsekritiikin pitää teitä huonompana kuin olette!!

Tsemppiä kaikille tuleviin kisoihin nyt tai myöhemmin! Sä näytät hyvältä!!

Tässä mun kuva viime viikolta, kuvattiin Valokuvaaja Marika Kiviharjun kanssa minusta pinup tyylisiä kuvia jollaisia en ole koskaan ennen ottanut. Kuvaukset oli todella hauskat ja oli kiva nähdä itsensä ihan eri tyylisenä kuin koskaan. Lisää kuvia on tulossa 😉 …(meikki ja hiukset Hanne Nybo) Ja kisathan on siis Go Expon yhteydessä 6.3.2015 Helsingin messukeskuksessa. Lisää kisasta tästä

11009535_10152877485668071_375888517_o

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Hei Titta

Oma suhtautumiseni dopingaineisiin on kielteinen ja kannatan puhdasta urheilua. Itselleni ei ole kiellettyjä aineita tarjottu enkä ole sellaisia käyttänyt.

Omassa liitossani (fitness universe) on myös doping testit, mutta ei fitness sarjoissa ja tämä siitä syystä että kielletyillä aineilla liitto ei näe olevan etua antavia vaikutuksia.
Haluaisin ainakin uskoa että dopingit ei ole yleisiä fitness lajeissa

Kiitos tsempistä, täällä ollaan aikalailla valmiita =)

1 vastaus

Hei Mari! Mikä on sun henkilökohtainen kanta dopingin käyttöön? Ja miten yleistä se sun käsityksen mukaan on fitness-lajeissa? Onko sinulle koskaan tarjottu dopingia? Toivoisin aiheesta vaikka kokonaista postausta, se on sen verran tärkeä ja ajankohtainen. Olet monelle nuoremmalle ulkonäköesikuva, joten senkin takia aihe olisi tärkeä. 🙂 Tsemppiä treeneihin ja kisoihin!

1 vastaus

Hei Titta

Oma suhtautumiseni dopingaineisiin on kielteinen ja kannatan puhdasta urheilua. Itselleni ei ole kiellettyjä aineita tarjottu enkä ole sellaisia käyttänyt.

Omassa liitossani (fitness universe) on myös doping testit, mutta ei fitness sarjoissa ja tämä siitä syystä että kielletyillä aineilla liitto ei näe olevan etua antavia vaikutuksia.
Haluaisin ainakin uskoa että dopingit ei ole yleisiä fitness lajeissa

Kiitos tsempistä, täällä ollaan aikalailla valmiita =)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: