Yleinen 10.4.2015

odottavan aika on pitkä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Täällä odotellaan edelleen leikkausta Jorvissa.

Operaation piti tapahtua tänään, mutta sen verran tuli kiireellisiä tapauksia edelle että mun leikkaus siirtyi huomiseen. Mä en valita (ainakaan vielä) koska tiedän että oon kuitenkin saamassa apua. Kivut on toki kovat mutta henkinen puoli on paljon parempi kun olen kuitenkin jonossa avunsaantiin. Ja tottakai on ymmärrettävää että hengenvaarassa olevat menevät edelle.

Voi toki olla että jos leikkaus ei jostain syystä tapahdu vielä huomennakaan niin alkaa taas kärsivällisyys heikentyä, mutta toistaiseksi kaikki ok. Noin kuuden aikaan iltapäivällä sain tiedon että leikkaus ei ole tänään ja sain syödäkseni. Leikkausta varten olin paljon pidempään ravinnotta kuin fitnesskisojen. Kisapäivänä nytkin söin ihan ok hyvin, vaikkakin pieniä annoksia jottei tulisi turvotuksia. Kisoista tulikin mieleen että fitnesspäiväkirjat ohjelma alkaa ihan pian, jo ensi maanantaina. Jännittävää =) Tuntuu että vastahan aloin kuvaamaan mutta nyt se tuleekin jo ulos. (AVA kanava klo 21:00)

Sain tänään maikkarin ja AVAn porukalta kukkia piristykseksi, kiitos kaikille

imagePiristystä toi myös rakkaideni visiitti täällä. Ihanaa Jontte ja Mila kun kävitte, rakastan teitä

image imageNyt vain odottelemaan huomista päivää, pistäkää peukut pystyyn että huomenna olisi aikaa mun operaatiolle.

Kiitos muuten kaikille ihanille jotka olette lähettäneet tsemppi viestejä tänne, faceen ja instagramiin.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Nauttikaa ja liikkukaa te jotka siihen olette kykeneväisiä!

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: