Yleinen 12.4.2015

En päässyt vieläkään kotiin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Terveisiä edelleen Jorvista.

Hieman lisätutkimuksia ja vielä lisähoito on tehtävä joten tänne jäätiin.

Haluaisin kyllä jo kotiin mutta mieluummin kerralla kaikki kuntoon kuin että hoito jäisi puolitiehen.

Ja nythän täällä on ollu mukavampaa olla kun on saanut syödäkseenkin. Tosin ruoka ei kyllä oo oikein maistunut..

Onneksi pikkusisko Eve toi Milan tänäänkin äitiä katsomaan.  Sen pienen rakkaan näkeminen piristää kummasti. Ja ihana että äiti on matkalla meille hoitamaan Milaa ja myös piristämään mua <3

Ilmeisesti päivä tai pari täällä vielä menee..

Ajatus oli perheen kera huomenna katsoa ensimmäinen Fitnesspäiväkirjat jakso mutta joudunkin sen ilmeisesti katsomaan yksin täällä sairaalassa =(

image-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Kiitos Cloud!
Kyllä teen kaikkeni että lippu pysyy korkealla ja hymy huulessa =)

1 vastaus

Leikattiinko sulta osa suolesta pois vai mikä oli operaatio?

Tsemppiä toipumiseen!

1 vastaus

Moi Aatee

Ei onneksi jouduttu suolta leikkaamaan ja toiv ei koskaan joudukkaan. Nyt kyseessä oli niinkuin olen kertonut taudista johtuva erittäin kivulias sivuoire. Mietin vielä kerronko siitä koko tarinan.. juuri nyt en ole siihen valmis..

Oon tänäänkin vielä sairaalassa, mutta pieni toivonkipinä on päästä jopa tänään kotiin.

1 vastaus

Hei Mari! Sairastan itsekin koliittia, joten tiedän mitä käyt läpi… Satuin lukemaan äsken vauva.fi keskustelupalstaa ja siellä on käsittämätön ketju jossa väitetään sinun aiheuttaneen koliittisi itse fitness harrastuksella, rankalla dieetillä jne. Tuntuu tosi pahalta itsestänikin, koska minulla koliittivaivat ainakin paranivat, kun laitoin ruokavalioni kuntoon, jätin pois sokerin, maitotuotteet ja gluteiinin. Ns. herkkupäiviä (edes jouluna!) en voi tosin pitää, koska suoli reagoin muutoksiin syömisissä heti. 5 v sitten jouduin joulun jälkeen sairaalaan, koska ”lipsuin” ruokavaliosta, tämän jälkeen olen pitäytynyt dieetissä ja pärjännyt ilman lääkitystä sen ansiosta. Tsemppiä hurjasti sulle Mari ja pikaista toipumista!!!

1 vastaus

Moi AnniinaM

Joo se noiden tietämättömien ihmisten tyyppivika kun kirjoittelevat päättömiä juttuja. Itsellä kans juuri kisoihin valmistautumisella ollut parhainta aikaa kun ruoka on puhdasta ja se syödään säännöllisesti.

Aina pitää katsos kaikista se pahin mahdollinen ja ilkein yrittää keksiä ja se kirjoittaa nimettömänä nettiin. Mutta nämä kirjoitukset kertoo enemmän kirjoittajista itsestään kuin kirjoituksen kohteesta.

On ikävää että väärää ”infoa” huudellaan noilla keskustelupalstoilla mutta minkäs sille voi.

Mahtavaa että olet saanut pidettyä nyt oireet kurissa. Toivottavasti minäkin pääsen siihen pian. Olen lähellä että löydän sopivan ruokavalion itselleni.

Tsemppiä sulle kans jatkoon!

1 vastaus

Hei Mari! oon seurannu fitnesspäiväkirjoja, ja sä oot aivan ihana!! älä ikinä anna kenenkään tylyjen ihmisten vaikuttaa sun elämäniloon, pidä aina tuo ilo mikä susta kumpuaa sisältä! 🙂 kiva nähdä aitoa iloa.

1 vastaus

Kiitos Cloud!
Kyllä teen kaikkeni että lippu pysyy korkealla ja hymy huulessa =)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: