Yleinen 12.4.2015

Leikkaus on tehty

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eilen alkuillasta pääsin leikkaukseen noin kuuden aikaan.

Leikkauksen jälkeen muistan kovasti kyselleeni että mitä sieltä nyt löytyi? mitä leikattin? mikä oli syy ?mutta sain asianmukaisen vastauksen: ”Sä et kuitenkaan muista tästä keskustelusta mitään niin jutellaan sitten myöhemmin paremmin” =)

Olen saanut jotain tietoa leikkauksesta mutta odotan lääkäriä tulevan paikalle ja kertovan tarkemmin. Tilannehan oli se että leikkaukseen mennessä kukaan ei ollut täysin varma mikä minulla oli.

Leikkauksen jälkeen olin hetken hurmiossa kun olin täysin kivuton. Ikävä kyllä se johtui hyvästä lääkityksestä ja yöllä kivut saapuivat jälleen. Mikä on tietenkin hyvin ymmärrettävää minkä tahansa  leikkauksen jälkeen. Yöllä nousi myös kuume.

Nyt tarkkaillaan hieman tilannetta ja katsotaan vietänkö vielä yhden yön täällä vai joko pärjäisi kotona..

Odotan siis tarkempaa selontekoa operaatiosta mutta ilmeisesti kaikki meni hyvin.

Hymy on ollut hakusessa muutaman viikon mutta jospa pian taas voisi hymyillä ja iloita elämästä kuten tässä kuvassa:

unnamed

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Moi Sh

Joo niin minä sen ajattelinkin. oli lähinnä vain huvittavaa että hän sanoi etten muista mitään ni parempi puhua myöhemmin =)

1 vastaus

Tuo saamasi vastaus on aika yleinen mitä sanotaan, itsekin leikkaussalissa työskentelen. Useasti potilaat ei muistakaan, koska nukutuslääkkeet ei oo vielä kokonaan poistunu ja jos muutenkin annetaan paljon lääkkeitä. Ja toisekseen, hoitaja ei saa kertoa mitään. Lääkärin tehtävä. Usein vain sanon että kaikki meni hyvin ja lääkäri tulee kertomaan osastolla.

1 vastaus

Moi Sh

Joo niin minä sen ajattelinkin. oli lähinnä vain huvittavaa että hän sanoi etten muista mitään ni parempi puhua myöhemmin =)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: