Äiti elämää 6.5.2015

lahjavinkki äitienpäiväksi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Äitienpäivänä pitäisi muistaa äitiä.. Minä muistin itsekkäästi nyt ensin itseäni äitinä ja kävin ikuistamassa elämäni toisen äitienpäivän.

Ja koska näin tein niin tuli mieleeni jakaa tämä vinkki eteenpäin jos joku vielä miettii mitä äidille tai puolisolle hankkia lahjaksi.

Mikä olisi parempi lahja äidille kuin ammattilaisen ottama kuva hänestä lapsiensa kanssa? Ja omalle äidille nyt tiedoksi että kun seuraavan kerran tulet Helsinkiin ja me kaikki lapset ollaan koossa niin käydään ottamassa ”äiti-lapset kuva”. Viimeksi otettiin tuollainen kuva noin 13 vuotta sitten joten nyt on aika uudistaa perhepotretti! Ja onhan kuvaan tullut kaksi lastenlasta niin täytyy heidätkin ikuistaa porukkaan. Eli ole hyvä äiti tuo kuvaus tulee olemaan sun äitienpäivälahja =)

Jos sä haluat ostaa lahjaksi tällaisen kuvauksen se maksaa nyt vain 100€ Soita suoraan kuvaajalle: Petri Mast 0407640127 ja sovi kuvauksista hänen kanssaan! Ja jos haluat että homma on äidille mahdollisimman helppo niin varaa meikkaus ja hiustenlaitto Petrin vaimolta samalla. Meikki ja hiukset hintaan 100€ (pelkkä meikki tai hiukset 70€) Voit myös soittaa Iialle: 0401355337

Tuohon kuvauksen hintaan (100€) kuuluu studioaika ja kolme valmista kuvaa!

Tässä yksi meidän kuvista jo valmiina ja alla fiilistely kuvia päivästä =)

Mukavaa viikkoa ja ihanaa äitienpäivää jo etukäteen kaikille äideille <3

_W9U5464-Edit

imageIMG_1430 IMG_1405 (1)image image image image image image image image image

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos Emilia =)

Lähetän täältä virtuaali liikuntakärpäsen lentämään luoksesi, toivottavasti löytää pian perille =)

1 vastaus

Aivan hurmaava pieni tyttäresi on ja sinusta niin huokuu äidinrakkaus!! Fitnesspäiväkirjoja on kiva katsoa nimenomaan sinun takiasi.Sulla on jalat niin tukevasti maan pinnalla ja elämä ei pyöri pelkästään oman navan ympärillä. Olisinpa itse yhtä huikeessa kunnossa.Liikuntakärpäsen puremaa odottaen.

1 vastaus

Kiitos Emilia =)

Lähetän täältä virtuaali liikuntakärpäsen lentämään luoksesi, toivottavasti löytää pian perille =)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: