Äiti elämää 16.5.2015

Kevyesti kuntoon osa 2 tulossa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tänään tuli tehtyä kevyt lihaskuntotreeni mutta tilanteet muuttuivat yllättäen enkä kerennyt kuvata liikkeitä. Jontte oli kyllä buukattu jo kuvaamaan mutta mulle tuli lähtö Iisalmeen juontokeikalle. Klo 12:30 tuli keikkakysely ja klo 19 oltiin pelipaikoilla, nyt mummolassa ja huomenna hommiin.

Satu Tuomisto oli sairastunut ja lähdin häntä tuuraamaan. Toivottavasti Satu paranet pian!

Tein noin 20 minuutin kevyen aika kokonaisvaltaisen treenin. Jumppasin rintaa, vatsoja, selkää ja reisiä.

Mä muuten yleensä lähden keikkamatkalle ihan yksin mutta tänään kun ei lapsenvahtia löytynyt näin lyhyellä varoitusajalla niin lähdin reissuun Milan kans. Iisalmi on mun kotipaikkakunnan Pyhännän lähellä niin mennään tänään mummolaan ja mummo vahtii Milaa huomenna. (Jontte on kans keikalla tänään, Uudessa kaupungissa)

jokatauksessa treeniohje tulee varmaan vasta huomenna tai jos äidin kans innostutaan kuvailemaan niin sitten jo tänään!

Jos joku lukija on Iisalmen seudulla huomenna niin tervetuloa jäähallille klo 10-16 lisäinfoa http://www.tollotin.fi/expo-kevatmessut-17-5-iisalmen-jaahallilla/

image

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: