Fitness 20.5.2015

Kevyesti kuntoon osa 4

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kun olette ehtineet tekemään osa kolmosen niin kertokaas tuntuuko missään? Mulla tuli pakarat kipeäksi kun eilen sen tein.

Tänään oli sitten neljännen treenin vuoro ja edelleen kevyesti mennään.

Nyt mulla oli apuvälineenä käsipainot joissa oli (hetki käyn punnitsemassa) oho 4kg painoa. Luulin itse asiassa että niissä oli vaan jotain 2,5-3 kiloa mutta punnitsin ne ja 4 kiloa oli. Laitoin niihin siis 2,5kg vastukset mutta itse käsiosa olikin painavampi mitä kuvittelin. Mietinkin viimeisillä toistoilla että kylläpäs nämä painaa, onpa lihakset tosiaan treenin tarpeessa =)

Jos joku tuollaisia käsipainoja kaipailee kotiin niin minä olen tilannut omani Fitnesstukulta ja tässä linkki kyseiseen tuotteeseen.

Mitkä tahansa painot siis käy tai esim ne 1,5l limupullot jotka olet täyttänyt vedellä (niistä tosin on aika hankala pitää kiinni). Ja vaikka löytyisi jokin 1kg vastus niin sekin parempi kuin ei mitään, mielikuvitus lentämään! (lähettäkää vinkkejä kommenttikenttään jos tulee mieleen jotain muuta kuin nuo pullot)

Treeni

kesto n 15 minuuttia

olkapäät, hauikset ja vatsat. Tee liikkeet rauhassa ja suurinpiirtein yhteen putkeen, jos tuntuu niin pientä taukoa voi välissä pitää, liikkeet toistetaan 4 kertaa.

(pikkuapulainen liittyi seuraan kuvienoton yhteydessä) =)

10 pystypunnerrusta (laske kädet noin korvien kohdalle ja takaisin ylös)

IMG_1846

IMG_1831

20 hauiskääntöä vuorokäsin (10/käsi)

IMG_1833 IMG_1832

10 vipunostoa sivulle

IMG_1834 IMG_1835

20 vuorojalanojennusta (vatsat)

IMG_1844 IMG_1845 IMG_1841

IMG_1843

ja toista nämä neljä kertaa niin se on siinä.. paitsi että saa venytellä kevyesti loppuun, mä en muistanut.

Tässä vielä tekstinä:

Treeni

kesto n 15 minuuttia

olkapäät, hauikset ja vatsat

10 pystypunnerrusta (laske kädet noin korvien kohdalle ja takaisin ylös)

20 hauiskääntöä vuorokäsin (10/käsi)

10 vipunostoa sivulle

20 vuorojalanojennusta (vatsat)

ja toista nämä neljä kertaa niin se on siinä

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Heippa!

Jotenkin sattuman kautta eksyin blogiisi ja pakko kommentoida ja kiittää näistä jumppa ohjeista! ”Kevyesti kuntoon” on juuri sitä mitä tarvitsen; kaksi lasta pienellä ikäerolla, selkävaivaa, remppaprojekteja ja liuta muita tekosyitä… Selkävaiva on sen verran paha edelleen, että voimakkaampi liikunnan aloittaminen suorastaan pelottaa, mutta tämä toimii! Olen nyt toistanut lähinnä treenejä 2 ja 4 ja erityiskiitokset noista limupullovinkeistä, kun ei ole tottunut treenaamaan kotona niin tämähän tuli ihan tarpeeseen 😀

1 vastaus

Heippa Mari! Löysin vasta blogisi. Sitä tulin kysymään kun olen jo pohtinut pitkään mihin kisoihin te tai sinä valmistaudutte? Onko se bikinifitness vai bodyfitness? Onko niissä eroa paljon? 🙂

1 vastaus

Moi Johanna ja tervetuloa blogini seuraan =)

Minä kilpailen Bikinifitness sarjassa. Juuri nyt en ole valmistautumassa kisaan, edellisestä kisasta ei ole kuin reilu pari kuukautta aikaa =) Niissä on kyllä eroja ja niistä voisin kertoa erikseen lisää.

1 vastaus

Olisi kyllä mukava kuulla niistä lisää 🙂

1 vastaus

Hihittelin possulle uunissa. 😀 😀 Se vihreä vaan paistaa tummahkosta taustasta, niin ei voinut olla huomaamatta.

1 vastaus

hahaha niin mäkin nauran aina kun Mila käy sen sinne laittamassa =D

1 vastaus

Kiitos ihanista jumppa ohjeista. Eilen tein koirien kanssa kävelylenkin (4km) ja samalla 100 askelkyykkyä ja lopuksi jumpan numero 2. Teki hyvää. Tänään kropassa tuntuu. Hyvä niin.

1 vastaus

Olen tehnyt nyt osa kolmosen ja jaloissa tuntuu niiin ettei melkein kävelemään pääse. Rapakunnossa ollaan todellakin. Ehkä pidän pari välipäivää (kuin töissäkin tulee käveltyä koko päivä muutenkin ja kipeytyy jo pelkästään siitäkin). Olen tykännyt kyllä ohjelmasta ja ehkä tästä päästään edes jonkinmoiseen kuntoon toivottavasti 😀

1 vastaus

Heippa!

Jotenkin sattuman kautta eksyin blogiisi ja pakko kommentoida ja kiittää näistä jumppa ohjeista! ”Kevyesti kuntoon” on juuri sitä mitä tarvitsen; kaksi lasta pienellä ikäerolla, selkävaivaa, remppaprojekteja ja liuta muita tekosyitä… Selkävaiva on sen verran paha edelleen, että voimakkaampi liikunnan aloittaminen suorastaan pelottaa, mutta tämä toimii! Olen nyt toistanut lähinnä treenejä 2 ja 4 ja erityiskiitokset noista limupullovinkeistä, kun ei ole tottunut treenaamaan kotona niin tämähän tuli ihan tarpeeseen 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: