Fitness 30.5.2015

Kevyesti kuntoon osa 8, jalat ja vatsat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen kaksin Milan kans kotona eikä kuvan ottajaa ollut niin tein vanhoja tuttuja liikkeitä joista on jo kuvat. Ja mä nyt oon muutenkin hieman yksinkertainen treenaaja (niin kuin ihminenkin =) ) että treenit on usein aika samankaltaisia ja perusliikkeitä. Kyllä niilläkin tuloksia saa. Toki vaihtelu on hyväksi myös kehityksen kannalta, ja vaihdankin ohjelmaa aina jossain vaiheessa, mutta voi olla että vaihdan sen siihen mitä hetki sitten tein enkä mihinkään täysin uuteen!

Yhden kuvan kuitenkin otin kun lisäpaino ilmestyi silloin tällöin treeniin mukaan.

Tämän päivän treeni: Jalat, vatsat ja kesto noin 15 minuuttia

Ja viime treenin ja tän päivän välissä tais olla taas kaksi päivää lepoa. Ei ois kyllä tarvinu olla, mutta oli sen verran kiirettä että näin nyt kävi.

Ja tämä on siis tosi yksinkertainen, vain kaksi eri liikettä: askelkyykky ja lankku

Tee 20 askelkyykkyä jonka jälkeen heti 20 sekuntia lankkua ja toista tämä 7 kertaa. Eli yhteensä 140 askelkyykkyä ja 2 minuuttia 20 sekuntia lankutusta. Äläkä tosiaan säikähdä tuota 140 kappaletta kyykkyjä, ne menee yllättävän helposti kun teet ne 20 erissä!

Mulle tuli ensimmäiseen kahteen ja viimeiseen lankkuun reilu 10 kilon lisäpaino mutta muuten ilman lisäpainoja =D

image

IMG_1775

Askelkyykky

IMG_1777

Lankku

Hyvää lauantai-iltaa ja onnea kaikki valmistuneet!

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (9)

Mukava kuulla Elina, nyt vaan teet treenejä aina uudestaan ja uudestaan. Ja kun alkaa tuntua liian kevyeltä niin lisää toistomääriä.

1 vastaus

Hei Mari,

Kiitos ihan mielettömästi näistä ohjeista, mitä oot tänne blogiin laittanu ja mitkä tosin löysin vasta eilen, kun tulin varsin lukemaan sinun kuulumisia.. 🙂 Ajatuksena on ottaa laatimasi ohjeet käyttöön, kunhan takaisin kotiin pääsen ja on aikaa. Itsellä kun on reilun kolmen vuoden ikäinen neiti ja kolmen kuukauden ikäinen pikkuherra kotona kaverina. 🙂 Ajattelin, että nämä ohjeet olisi hyväksi, kun synnytyksestä on vielä vähän aikaa ja liikunnan pariin en ole vielä kunnolla päässyt kiinni (siinä onki mulle haastetta;)). Niin ja muutenki oon kovasti miettiny, miten lähteä liikkeelle pitkän, pitkän tauon jälkeen. Oon käyny synnytyksen jälkeen neljät jumpat, mutta lisätä pitäis, että pääsis nuista pläskeistä eroon. 🙂 Mutta niin, kiitos vielä ja ihanaa viimeistä toukokuun päivää!

1 vastaus

Moi Marjo,

Varmasti sopii nämä ohjeet myös vastasynnyttäneelle =) Tsemppiä jumppaan!

1 vastaus

Kiitos! 🙂 Tsemppiä myös sinulle! 🙂

1 vastaus

Kommentoin blogiasi ensimmäistä kertaa, Fitnesspäiväkirjoista olet tullut tutuksi! Kysymyksen onkin, että minkä takia sinulla on ongelmia suoliston kanssa? Liikaa prodea, kenties?

1 vastaus

Proteiini on tärkeä osa ihmisen ravintoa joten siitä tuskin kenenkään suolistosairaus johtuu. Sairaus on geneettisesti ilmeisesti peritty tms ja sen puhkeamisen syytä ei tiedetä. Oma sairauteni puhkesi raskausaikana jolloin käytin paljon maitotuotteita ja epäilen tällä olevan vaikutusta. Raskauden aikana en käyttänyt mitään lisäravinne proteiineja.

1 vastaus

Hei! Millon tulee uusi treeni? 🙂

1 vastaus

Hei, hyvä kysymys. On ollut niin kiirettä että en ole ehtinyt treenaamaan.. voisin laittaa teille jonkun kootun vanhoista vaikka en itse pääsekkään tekemään.

1 vastaus

Ihanaa Mari! Olen rapakuntoinen ja ylipainoinen ja tämä kevyesti kuntoon on juuri sitä, mitä tarvitsen. Minulla on rakas aikaavievä harrastus, joten salille tms. mun ei tule lähdettyä. Mutta tätä treeniä olen nyt alkanut tekemään! Olen sinua perässä, mutta koitan kiriä.

Sain innostuksen tulla katsomaan blogiasi Fitnesspäiväkirjat ohjelmasta, jossa erotuit järkevällä, iloisella olemuksellasi, mutta kuitenkin myös suhtautumisellasi treeniin.

Kiitos!

1 vastaus

Mukava kuulla Elina, nyt vaan teet treenejä aina uudestaan ja uudestaan. Ja kun alkaa tuntua liian kevyeltä niin lisää toistomääriä.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: