Äiti elämää 11.9.2015

Palkaton sairasloma tapahtuu jo

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Hurjan paljon puhutaan nyt noista uusista leikkauksista. Ja yksi puheenaihe on se että sairasloman ensimmäinen päivä on palkaton ja siitäkin eteenpäin pienemmällä palkalla. Mä en halua siihen sen kummemmin kommentoida onko se hyvä vai huono, mutta sen verran voisin kertoa että minulle tämä malli on ollut normaalia arkea jo yli kymmenen vuotta. Näin yrittäjänä ja keikkatyöläisenä jos työt jää välistä sairauden tai minkä tahansa syyn vuoksi niin ei niitä kukaan korvaa. Se on menetetty raha se.

Olen kyllä ollut perus palkkatyössäkin, ja olihan se mukava että kun sairasti niin se ei verottanut tilipussia. Tällä hetkellä olen tuolta palkkatöistä hoitovapaalla ja teen taas yrittäjänä keikkoja.

Mulle iski flunssa tiistaina. Keskiviikkona vielä pääsin juontokeikalle, mutta eilen illalla nousi kuume ja tänä aamuna piti tämä perjantain keikka perua. Ääni ei kulje, nenä vuotaa, yskittää ja on kuin kulkisi sumupilvessä… Mieli tekisi mennä töihin jotta ei menetä keikkapalkkiota, mutta pakko se on oma terveys pistää edelle ja jäädä kotiin. Inhottavinta oli soittaa tuotantoyhtiölle ja ilmoittaa tästä, nyt he joutuvat näkemään suuren vaivan etsiessään lyhyellä varoitusajalla toisen juontajan tilalleni. Anteeksi Sisters inc. (p.s. jos sä oot hyvä juontaja niin ota yhteyttä www.sisters.fi niin heillä on lisää repertuaaria tällaisia tilanteita varten)

Tänään olis muuten ollut ihanan Tuija Pehkosen syntymäpäivätkin, oli vähän mielessä että keikan jälkeen olisin käynyt pyörähtämässä siellä, mutta jää nekin väliin. ONNEA TUIJA KUITENKIN!

Nyt siis vietetään sairaspäivää kaksin Milan kans kotona kun Jontte on pelastuslaitoksella töissä. Toistaiseksi Milalla ei näy flunssan oireita ja toivottavasti ei tulekaan. Vaikka täytyy myöntää että tavallaan olisi helpompaa jos Milakin olisi kipeä niin hän haluaisi myös ottaa rennosti. Mutta jospa saisin lepäiltyä vaikka lapsi onkin täynnä energiaa. Ja oikeesti siis toivon että flunssa ei häneen tartu.

Ensi viikolla olisi Tampereella alihankinta messut joilla pitäisi olla töissä joten toivotaan että tämä pöpö häipyy nyt viikonlopun aikana..

Paljon lepoa, nestettä ja luontaisia lääkkeitä kuten boulardiita, lysiinia, ruusunmarja c-vitamiinia sekä tämän pienen ihmisen paijausta niin kyllä se tästä <3 tsemppiä kaikille jotka olette flunssan kourissa, tätä on kuulemma paljon liikkeellä.

image image image

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Oon ollut myös kipeenä nyt koko viikon… Ihania nuo teidän kuvat, Mila on vaan niin suloinen 🙂

1 vastaus

Oon ollut myös kipeenä nyt koko viikon… Ihania nuo teidän kuvat, Mila on vaan niin suloinen 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: