Äiti elämää 9.10.2015

Mitä tänä viikonloppuna?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Se selviää parhaiten kun klikkaat itsesi alla olevaan linkiin..

eli tänne

Lahdessa siis nähdään!

-Mari-

Kanada 2011

Kanada 2011

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos =)
Kyllä mä varmasti jossain vaiheessa vielä kisaan, mutta nyt en osaa yhtään sanoa milloin..

1 vastaus

vau! Hyvä kuva mari 🙂 vieläkö meinaat kisaamaan jossai vaiheessa? 🙂

1 vastaus

Kiitos =)
Kyllä mä varmasti jossain vaiheessa vielä kisaan, mutta nyt en osaa yhtään sanoa milloin..

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: