Ruoka 16.10.2015

Täällä on nyt uusi blogini koti

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ja paljon on uusia juttuja tulossa =)

Blogi löytyy nyt tosiaan suoraan osoitteesta www.marivalosaari.com mutta myös suuresta Indiedays perheestä. Kaikkeahan täytyy kokeilla, eikö vaan? Ja elämässä tapahtuu muutoksia jatkuvasti. Juuri eilen ystäväni kans puhuin siitä kuinka elämä muuttuu ja ihmiset sen mukana. Monesti väitetään että ihminen ei muutu, mutta mietippä vaikka itseäsi 5 tai 10 vuotta taaksepäin… Etkö ole yhtään muuttunut? Minä ainakin olen! Ja paljon =) Ja elämä on muuttunut. Tai tietenkään ihminen ei ehkä perus minältään muutu, mutta tavat ja tottumukset kyllä muuttuvat. Ja uskallan väittää että myös niin sanotusti luonnetta voi ihminen muuttaa jos sitä itse haluaa. Esimerkiksi kärsivällisyyttä voi oppia lisää. Nimimerkillä nyt äitinä olen huomattavasti kärsivällisempi kuin ennen. Palaahan se hermo nytkin joskus, mutta ei niin usein eikä niin pienestä kuin joskus ennen.. tämä vain pienenä esimerkkinä =)

Niihin muutoksiin..

Blogi muutti, me muutimme ja elämäkin on muuttumassa.. (tästä elämänmuutoksesta myöhemmin lisää)

Te jo vanhat lukijat (jotka toivottavasti siirrytte mukanani) jo tiedättekin millaista tekstiä minulta tulee, mutta uusille tiedoksi: En ole äidinkielellisesti mitenkään erityisen lahjakas. Teen paljon yhdyssanavirheitä ja välillä voi teksti muutenkin olla hieman sekavaa, mutta kai siitä jotenkin selvän saa =) Pahoittelut siis jo etukäteen olevista ja tulevista virheistä =)

Tänään kannattaa katsoa MTV kolme kanavaa kello 20:00-21:30 ja sieltä POSSE ohjelmaa! Minä, Eevi Teittinen ja Sofia Ruusila-Nousiainen saatetaan siellä näkyä, mutta kovempi juttu taitaa olla se että CHEEK on myös vahvasti mukana =) Käy kurkkaan jo etukäteen mitä Jarelle on luvassa TÄSTÄ

-Mari-

Kuva: Petri Mast, Vaatteet: Lorna Jane

Kuva: Petri Mast, Vaatteet: Lorna Jane

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

http://www.marivalosaari.com on oikea.. en tiedä miksi kirjoitin Kasvi… Välillä myös juontokeikoilla esittelen itseni Kasvina =)

1 vastaus

Ihana Mari, valtavan onnellista odotusta koko teidän perheelle <3

1 vastaus

Hei! Ja onnea uuteen kotiin ja blogikotiin! Sitä tässä lähinnä mietin että onko blogin osoite tuo postauksessa mainittu http://www.marikasvi.com vai onko se http://www.marivalosaari.com? Tänne siis tulin linkkiä pitkin, joten en ole varma osoitteesta?

1 vastaus

http://www.marivalosaari.com on oikea.. en tiedä miksi kirjoitin Kasvi… Välillä myös juontokeikoilla esittelen itseni Kasvina =)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: