Äiti elämää 17.10.2015

Vauva tulossa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eilinen vierailu posse ohjelmassa tavallaan pakotti tuomaan julki että vauva on tulossa. Meillä oli tietyt paidat päällä ja siitä vatsani jo näkyy ja päätin sitten että sanotaan se siellä. Vaikka menossa on jo viikko 13 niin olisin varmasti muutenkin pian kertonut asiasta. On muuten ollut vaikeata olla hiljaa kun tekisi mieli huutaa koko maailmalle kuinka onnellinen on kun uusi alku kasvaa taas vatsassa.

Osa ystävistä ja perhe ovat olleet jo tietoisia asiasta mutta kaikki ei, vaikeinta oli nyt viimeisillä hetkillä mm Martinan ja Tiina M:n kans kun hengailtiin kuitenkin yhdessä ja ollappa siinä nyt hiljaa, mut hyvin mä vedin! Tai Tiinan kans vähän huonommin, mutta kuitenkin =) häneltä tuli viesti että sä oot huono valehtelija ku huonolla hetkellä Tiina kysyi ”ootko raskaana?” ja siihen sitten nopeasti hätä valheena ”en oo” =)

Eniten harmittaa ystävistäni Laura M jota en ole nähnyt eikä olla kiireiden vuoksi oltu juuri yhteydessäkään enkä sen vuoksi hänelle ole uutista päässyt kertomaan.. No sellaista se elämä on..

Tässä sitä kuitenkin ollaan, vauva tulossa. Terveyden kannalta kaikki pitäisi olla ok. Mutta tunnustettakoon että nyt taisi vauva saada alkunsa ennen virallista lääkärin lupaa. Olin lukenut taudin yhdistyksen sivuilta että raskaus on ok jos oireita ei ole ja näin ollen jätimme ehkäisyn pois jo hieman ennen kuin pääsin lääkärin kans juttelemaan. Lääkäri sanoi että kyllä se on nyt ok ja toivottavasti kaikki menee hyvin kun raskauden aika koittaa. Ja ainahan sitä ajatellaan että eihän se raskaus kuitenkaan heti tule kun sille antaa mahdollisuuden, mutta niin vaan taas kävi että tuli.

Huomasin itse raskauden kans vasta suhteellisen myöhään. Oireita alkoi olla etova olo ja järkyttävä väsymys, sitten aloin katselemaan kalenteria ja hoksasin myös edellisten kuukautisten jääneen välistä. Homma oli jo aika selvä, mutta pari testiä piti tehdä ennen kuin asia uskoi. Ja jotenkin asia konkretisoitui vasta viime viikolla kun kävimme ensimmäisessä ultrassa.

Tässä hän on, tuorein Valosaari =)

IMG_5525

Ja tässä näkyy masuni (photobomp by Duudsoneiden HP)

IMG_5727

Ja täytyihän se ikuistaa ”vauvamasu” kuva possen kulisseissa iskän kans =)

IMG_5742

Ja täältä näkee eilisillan POSSE vs FITNESS pelin

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Oikein paljon onnea ihanasta uudesta käänteestä elämässä! Enkeleitä matkaan että kaikki menisi hyvin.

1 vastaus

Ihan tosi isosti onnea teille! 🙂 <3

1 vastaus

Mahtavaa, kaikkea hyvää odotukseen ja koko teidän perheelle!!

1 vastaus

Oi onnea!! Olisi muuten kiva kuulla, miten olet urheillut nyt sairastumisen jälkeen. Menetkö edelleen ns. kevyesti kuntoon-periaatteella vai oletko jo päässyt kuntosalin pariin?

1 vastaus

Kiitos, palaan tähän aiheeseen. =)

1 vastaus

Oikein paljon onnea ihanasta uudesta käänteestä elämässä! Enkeleitä matkaan että kaikki menisi hyvin.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: