Yleinen 5.11.2015

Tee-se-itse loimi ponille

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän pikku Leija (mini shetlanninponi) on ollut tosi arka veden suhteen. Nyt reilun kuukauden ajan on lähes joka ilta suihkuteltu jalkoja samalla kun neiti syö iltaruokaa. Pikkuhiljaa Leija on alkanut hyväksymään veden ja tänään päätin kokeilla josko vettä voisi suihkuttaa jo selän päälle ja onnistuihan se.

Kuivatusloimea en tietenkään ole saanut hommattua vielä niinpä päätin että jos pesu onnistuu niin meidän fleece viltti modifioidaan sellaiseksi. Mietin hetken miten sen tekisin ja sitten päätin että leikkaan vilttiin reiän josta pää menee ja siinähän se on =)

Etureunoja piti vielä hieman lyhentää ja avot hieno loimihan siitä tuli. Sitten vielä loimivyö paikoilleen niin kyllä se ajaa asiansa aivan hienosti.

Pitää varmaan kurkata löytyykö ikeasta samanlaista pinkkiä vilttiä =) Niin tai oishan se tietty vaihtoehto mennä myös ostamaan ihan oikee loimi… Katsotaan miten käy.

image image image image

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: