Äiti elämää 7.11.2015

Hyvää isänpäivää pilvenreunalle..

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

image

Oma isäni on kuollut jo reilusti yli 20 vuotta sitten, mutta ikävä ei tunnu helpottavan. Muotoaan ikävä on muuttanut kyllä. Enää ei itketä joka päivä, ei edes joka kuukausi mutta joka vuosi kylläkin. Isänpäivät ja etenkin joulu tuo aina isän muiston selkeänä mieleen ja varsinkin jouluna, jossain kohtaa ilon juhlaa mun mieli vetää matalaksi ja muutamat tai muutamat kymmenet kyyneleet valuvat isän muistolle. Isäni kuoli aika lähellä joulua ja ensimmäinen joulu ilman isää on jäänyt aika ikäväksi muistoksi.

Olen niin onnellinen että mun lapsilla on isä. Tai olihan minullakin aina 9-vuotiaaksi saakka.

Kunpa omat lapseni saisivat elää isän ja äidin kanssa mahdollisimman pitkään. Luin tänään Martinan ja Eskon haastattelun Iltasanomista ja nostan hattua heille kuinka hyvin he vanhemmuuden jakavat erosta huolimatta. Erossa lapsi ei menetä vanhempiaan kokonaan toisin kuin kuolemantapauksessa, mutta jokapäiväinen elämä heidän kanssaan ei ole enää mahdollista. Toivon että minä ja Jontte ollaan täällä meidän lapsia varten todella todella pitkään, mieluiten yhdessä, mutta jos jostain syystä joskus ero tulisi, suurin tahtoni on että löydämme jostain voimaa ja viisautta pysyä ystävinä lastemme tähden ja ajattelisimme aina lastemme etua.

image

Hyvää huomista isänpäivää kaikki isät <3 etenkin ainoa elossa oleva oma isähahmoni Jali-pappa sekä Milan ja tulevan minityypin isi Jontte <3

image

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos paljon <3 kaikkea hyvää myös sinulle =)

1 vastaus

Voi sinua ja uskon kuinka kova paikka on ollut mutta muista että isäsi on aina sydämmessä <3 Tulee itellekki itku silmään kun luen tätä mutta hyvä että teillä oli kotona ihana isänpäivä<3 mullakin oli:) Oon aina fanittanut sinua ja teidän perhettä luen paljon blogia ja se auttaa joskus jos on paha olla tai muuten vaa tylsää mutta kaikkea hyvää teidän koko perheelle?????

1 vastaus

Kiitos paljon <3 kaikkea hyvää myös sinulle =)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: