Äiti elämää 15.11.2015

Vauvan liikkeet tuntui +raskausviikko 17

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Oi mikä aamu. Makoilin sängyssä tv:tä katsoen kun odotin että Mila herää ja yhtäkkiä alkoi vatsassa kiertää. Hetken aikaa piti tunnustella onko se vaan ilmaa vai oisko se kenties vauva. =) Se ei ollut pieru hahaha

Veikkaan että pikku jalat siellä potki muutamia kertoja juuri samaan kohtaan ja liike tuntui myös kädelle. On se ihmeellistä. Siellä on pieni ihminen, elää jo omaa elämäänsä, kasvaa mun sisällä..

Vaikka sen on jo kerran kokenut on se silti ihan yhtä ihmeellistä kuin ensimmäiselläkin kerralla.

Nyt on meneillä raskausviikko 17 ja sikiö on noin 20 cm pitkä ja painaa noin 200g. Monessa paikassa lukee että juuri nyt voi alkaa tuntea liikkeet ja minun raskaus on niin kuin muidenkin näihin aikoihin liikkeet tuntui ekaa kertaa. Millonhan mä tunsin ekan kerran liikkeet Milan kohdalla..?? Enpä kyllä muista.. Enkä nyt helposti mistään moista tietoa löytänyt. Usein toisen kohdalla tuntee liikkeet aikaisemmin kuin ensimmäisen niin oletetaan että joskus hieman tätä myöhemmin se on tapahtunut =)

Tältä masu näyttää nyt

image

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Ajatella, 20cm jo! Ei mikään sintti siis enää. Ihmekään jos alkaa jo liikkeitä tuntumaan 🙂 Mukavaa odotusta 🙂

1 vastaus

Ajatella, 20cm jo! Ei mikään sintti siis enää. Ihmekään jos alkaa jo liikkeitä tuntumaan 🙂 Mukavaa odotusta 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: