Äiti elämää 5.12.2015

Siis kuka äiti muka menee rähjäisenä julkisille paikoille?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Seiska uutisoi että laulaja Suvi Teräsniska on ollut kaupassa ”rähjäisen” näköisenä. Siis tuoreen vauvan äidithän ovat aina viimeisen päälle laitettuja. Ei kukaan vastasyntyneen vauvan äiti lähde kauppaan ilman että laittaa hiukset, meikkaa ja katsoo tarkkaan mitkä vaatteet valitsee.

EIPÄ!!!! Siis mun mielestä on aika törkeää seiskalta uutisoida tuollaista mutta kaikista törkeintä tässä on sen oululaisen henkilön toiminta joka on ottanut kuvan Suvista kaupassa ja lähettää kuvan seiskaan.

Kun Mila oli vauva muistan että oikeesti edes suihkussa käynti ei välillä ollut mahdollista tai jos oli mahdollista niin valitsin päiväunet mieluummin. Muistan monesti pyyhkineeni kainalot vauvan kosteuspyyhkeillä jotta tulisi freesimpi olo. Kävin kaupassa ja matkalla kauppaan tajusin että en ollut edes vilkaissut peiliin ennen lähtöä ja muistin etten ollut harjannut hiuksia sinä päivänä lainkaan. Sitä ajattelee vain vauvaa ja kulkee sumussa.

Tänään lähdin kauppareissulle tuon jutun luettuani ja tunsin huonoa omaatuntoa siitä että en viitsinyt panostaa ulkonäkööni kauppareissua varten. Harjasin kyllä hiukset mutta katsoin kasvoja että voisihan noita ehostaakin mutta enpä viitsi. Kaupassa muistin jutun ja mietin miltäköhän näytän muiden silmissä, olenko minä nyt se rähjäinen äiti ja eihän mulla ole edes lasta mukana. Olen vain rähjäinen nainen. Mutta ajatus meni pian ohi. Päätin keskittyä omaan juttuuni eli sillä hetkellä ostosten tekemiseen ja ajattelin että jos jotakuta häiritsee niin hänhän voi palkata minulle meikkaaja/kampaajan kotiin loihtimaan huolitellun tyylin aina ennen kodista poistumistani. Jos ”rähjäisyys” ei häiritse itseään ei sen tulisi häiritä ketään muutakaan.

On kyllä myös äitejä jotka muistaa katsoa peiliin ja arvostan heitä, mutta minä en ole yksi heistä ja toivon ettei sitä tuomita niin kuin ei muidenkaan kaltaisteni äitien ”rähjäisyyttä”. Ei kai joka paikkaan tarvitse laittautua!?

p.s. mua oikein pelottaa miltä näytän kaupassa sitten kun lapsia on kaksi…

(se seikan juttu)

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Mulla nousee arvostus just pilviin tollasten julkkisten kanssa joilla ei oo tarvetta antaa mitään liian kiilloteltua kuvaa ulospäin. Kertoo usein et henkilöllä jalat maassa, erottaa työn ja vapaa-ajan ja on maanläheinen. Ainakin mulle. Jos nään jonkun julkkiksen esim. kaupassa joka ei oo laittautunut niin tulee vaan sellanen wow efekti, haluttas melkeen mennä sanoon että oot huikea. Itse pystyn mennä meikkaamatta kauppaan mutta jos julkkis olisin, niin en osaa sanoa.

1 vastaus

Hyvältä näytit tänään nummelan citymarketissa Milan ja Jonten kanssa 🙂 ei mikään ”rähjäinen” mami.

1 vastaus

Kiitos! Perus ”rähjäinen” olo kyllä oli jälleen ilman meikkiä ja vieläpä flunssan kourissa. Mutta kiva kuulla etten ollut ainakaan kovin pelottava näky hahaha

1 vastaus

Hei Mari!Minäkään en ole sellainen joka laittautuisi kun lähden kauppaan tai olen menossa kyläilemään.Katson kyllä peilistä että olen tälläisenä ihan ok kun lähden asioille,aina ei meikkiä tarvitse.En itse kovinkaan usein laita meikkiä kasvoille,ehkä muutaman kerran vuodessa kun on merkkipäiviä tai juhlia.

1 vastaus

Mä joudun työn puolesta meikkaamaan aika usein ja ehkä juuri siksi kauppareissuille sitä en tee. Ja aivan hyvin se ostosten teko onnistuu ilman meikkiäkin =) hahaha

Ja kannatankin sitä että jokainen saa käydä kaupassa yms ilman meikkiä. Tosi harmillista että Suvista juoruttiin hänen olleen rähjäinen kun oli kaupassa ilman suuria meikkejä. Ja aivan varmasti hän on ollut oikeesti ihan hyvännäköinen!!

1 vastaus

Siis oikeasti 😀 Ei tulis mielenkään vaikkapa meikata pelkän kauppareissun takia, usein käyn kaupassa suoraan vaikkapa juoksulenkin jälkeen, eikä todellakaan ole meikkiä tai muutakaan ehostusta sillon. Ja arvaa mitä? Ei ole edes niitä lapsia 😛

1 vastaus

heh, oikein!

1 vastaus

Mulla nousee arvostus just pilviin tollasten julkkisten kanssa joilla ei oo tarvetta antaa mitään liian kiilloteltua kuvaa ulospäin. Kertoo usein et henkilöllä jalat maassa, erottaa työn ja vapaa-ajan ja on maanläheinen. Ainakin mulle. Jos nään jonkun julkkiksen esim. kaupassa joka ei oo laittautunut niin tulee vaan sellanen wow efekti, haluttas melkeen mennä sanoon että oot huikea. Itse pystyn mennä meikkaamatta kauppaan mutta jos julkkis olisin, niin en osaa sanoa.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: