Äiti elämää 12.1.2016

Kiitos Teri Niitti ja tissigate

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

(julkaistu alunperin 7.1.2016, teknisistä syistä nyt uudestaan)

Palataan tähän vielä vähän.. Aika kovan kohun aiheutti kuvalla ja kommentilla herra Niitti. Ja aiheesta, en tykännyt sinänsä tapahtuneesta itsekään, hänen kommenttinsa oli töykeä ja harmittavasti juuri tämä kyseinen nainen yhdistetty juttuun. Mutta jos ajattelee asiaa positiivisesti niin loppu hyvin kaikki hyvin, sillä nyt imetyksestä ja sen sallittavuudesta on puhuttu paljon julkisesti.

Tässä imetän Milaa juuri ennnen kisalavalle nousua Italiassa. Tämä tpahtui kyllä rauhallisessa takahuoneessa.

Tässä imetän Milaa juuri ennnen kisalavalle nousua Italiassa. Tämä tpahtui kyllä rauhallisessa takahuoneessa.

Ja mikä mahtavinta niin miehetkin ottivat kantaa kuinka luonnollisesta tapahtumasta on kysymys. Rintamaito on pienen lapsen ainoa ravinto eikä sen saantia tulisi mustamaalata millään muotoa. Nyt kun tämä tissigate oli, niin varmasti moni moni ihminen suhtautuu imetykseen julkisilla paikoilla entistä avoimemmin. Toki voi olla niitäkin jotka paheksuu entistä enemmän, mutta näytetään heille vielä vähän lisää tissejä niin eiköhän hekin turru jossain vaiheessa =)

Minä itse imetin kyllä ja varmasti tulen tarpeen vaatiessa imettämään myös seuraavan kohdalla julkisilla paikoilla, mutta mä aina pyrin hieman peittelemään tapahtumaa. Mutta missään tapauksessa en tee sitä muiden ihmisten takia. Jos joku ei kestä katsoa imetystä niin kääntäköön pään pois. Teen sen vuoksi että se tuntuu minusta hieman liian alastomalta. Heh tuntuu ironiselta kun vuodesta toiseen keikistelen bikineissä satojen ihmisten edessä ja sitten yhtäkkiä ujous iskee kun hieman rintaa vilahtaa, mutta näin on.. =)

IMG_1085

Rakkaat äidit imettäkää aina kun lapsenne ruokaa kaipaa, ajasta ja paikasta riippumatta, älkää välittäkö muiden puheista!!

Aina peittäminen ei edes onnistu vaikka yrittäisi, lapset tuppaa repimään harsoa aika ahkerasti pois päänsä päältä..

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: