Äiti elämää 12.1.2016

Taas me muutetaan…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tässä on tapahtunut elämässä aikamoisia muutoksia muutaman vuoden sisällä.

Parisuhde joka reilussa vuodessa muuttui avioliitoksi johon kuului pieni vauva.

PIMG_1505BW

Kuva: Petri Mast

Kuva: Petri Mast

Muutto Espooseen jonne rakennettiin oma koti.

IMG_1816

Blogi muutti osoitetta.

Ostettiin Nummelasta ”maatila” ja hepat tuli omaan kotiin.

IMG_5632

Uusi vauva ilmoitti tulostaan.

image

Ja nyt siis Blogi jälleen muutti osoitetta.

Ja nämä tapahtuneet siis noin 3,5 vuodessa =)

Heh aika pieneltä tuntuu nuo blogin osoitteen muutokset tässä kaiken muun välissä =) Mutta koska tätä blogia kirjoitan niin pitäähän ne ottaa osaksi elämänmuutosta =)

Kirjoitan siis jatkossa täällä Kaks Plussalla. Sen verran on lapsen syntymän ja uuden raskauden myötä jutut muuttuneet lapsipainotteiseksi että tunnen tämän olevan oikea paikka. Fitness ei ole lapsen saannin jälkeen jäänyt ja tuskin jää toisenkaan syntymän jälkeen joten siitäkin juttua tulossa. Mutta juuri nyt ”fitness” painottuu lähinnä siihen mitä tehdä raskaana ollessa.. Kun vielä koittaisi se päivä kun jotain teen.. Olen ollut jokseenkin laiska treenien suhteen pian vuoden ajan.. Tästä lisää myöhemmin..

Mutta tervehdys siis uudesta osoitteesta

www.kaksplus.fi/blogit ja sieltä löytyy meikäläinenkin =)

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos Agu =)

1 vastaus

Tervetuloa kööriin! 🙂 -Agu 47 palasta-blogista

1 vastaus

Kiitos Agu =)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: