Äiti elämää 15.1.2016

Jemma niminen paikka

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kuulostaako tutulta?

Tapahtuuko teille koskaan tai usein niin että laitatte tavaran johonkin paikkaan ja ajattelette että ”täältä minä sen sitten hyvin löydän kun seuraavan kerran tarvitsen”, ja kun se seuraava kerta tulee muistatte ainoastaan tuon lauseen mutta paikasta ei ole hajuakaan?

Mulle toi on liiankin tuttua. Ärsyttävän tuttua!

Tiedän että on ihmisiä jotka osaavat laittaa aina kaiken juuri hyvään tai oikeaan paikkaan josta he sen aina löytävät. Mutta jos ei ole luonnostaan sellainen niin miten sellaiseen tapaan voisi oppia? Jos jollakin on hyviä neuvoja tai vinkkejä niin niitä otetaan ilomielin vastaan.

Nyt tämä tapa tuli mieleen kun testasin meneekö vaatteet päälle mitä suunnittelin viikonlopun tapahtumaan laittaa päälle. Vaatteet meni, hieman housut kiristää alavatsan kohdalta, mutta enemmän tukevasti kuin ahdistavasti. Mutta olisi halunnut ottaa mukaan myös flipbeltin, se on sellainen astetta siistimpi vyölaukku =) ei ei perus vanhanajan vyölaukku vaan enemmänkin vyö jossa huomaamattomia taskuja. Tästä voi käydä niihin tutustumassa. Sain heiltä kesällä pari kappaletta noita vöitä, mutta nyt kun olisin halunnut ottaa mukaan ja käyttöön niin en tietenkään löytänyt kumpaakaan.. tyypillistä minua tosin..

Tampereen Get Up tapahtumaan mennään siis tällä vaatetuksella, ilman flipbeltiä.. Jos oot tulossa tapahtumaan niin tuu moikkaamaan BUNDAn osastolle 67 www.getup.fi löytyy lisää tapahtumasta

image

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Joo sain kuulla tänään facebook viestin kautta ettei onnistunut, ja asia korjattu.

Kiitos =)

1 vastaus

Viimeinkin näitä sun postauksia pystyy kommentoida!! Tähän asti on vaan tullut aina että pitää laittaa nimi/osoite ja molemmat on kyllä ollut paikoillaan??!!
Mutta siis noita ”hyviä” jemmoja on myös meillä. Muistan vaan aina, että ajattelen että täältä tämän sitten löydän. No ei löydy ei!!Ärsyttävää=)
Ihana tuo sun vattas<3

1 vastaus

Joo sain kuulla tänään facebook viestin kautta ettei onnistunut, ja asia korjattu.

Kiitos =)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: