Äiti elämää 19.1.2016

Nyt voi kommentoida

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ilmeisesti kommentointi kirjoituksiini ei ole aikaisemmin onnistunut. Pahoittelut siitä.

Kiitos Jennylle joka facebookin kautta laittoi asiasta viestiä niin saatiin homma korjattua.

Ja nyt kun kommentointi onnistuu niin tehdäänkin niin että lähettäkää mulle tähän kirjoitukseen kysymyksiä joihin haluaisitte minun vastaavan tai aiheita joista haluaisitte minulta kuulla.

Vastailen niihin sitten uudessa kirjoituksessa.

(Pidätän oikeuden olla myös vastaamatta kysymyksiin) =)

-Mari-

Mari-Valosaari323

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Tuli vielä sellainen kysymys mieleen, että onko tää sun nykyinen raskaus ollut samanlainen kuin ensimmäinen? Kumpaa veikkaat tulevaksi, poikaa vai tyttöä? Onko yhtään ”tyttö” tai ”poikaolo”? 😀
0
1 vastaus

Kiinnostaisi lukea/saada liikuntavinkkejä lapsiperheen arkeen ja toki miten saada painoa pudotettua turvallisesti raskauden/imetyksen jälkeen 🙂 kiitos jos jaksat vastailla.
0
1 vastaus

Moi!Olis hauska lukkee postaus normipäivästä,sisältäen liikkumisen ja syömisen. Terveelliset Ruokajutut kiinnostaa myös ja mitä sinä ja Mila syötte kun ns. herkuttelette ? Ja sitte viimeiseksi että mitä liikuntaa Mila harrastaa?
0
1 vastaus

Miten susta tuli julkkis? 🙂 Hevosista lisää postauksia olis myös kiva lukea.
0
1 vastaus

Jos olette tehneet jotain hankintoja vauvalle, postaus niistä 🙂 ”meidän päivä”-postaus, eli kerrot jonkun teidän päivän kuvineen mitä tapahtui, tyyliin ”heräsimme klo 8″…:)
0
1 vastaus

Kirjoita kuvaus teidän päivästä, mitä touhuatte? Viihdyttekö uudessa kodissa? Miten odotus on sujunut? Toivotteko kuinka monta lasta? Käykö Mila päiväkotia? Milan lempipuuhat?
Mukavia talvipäiviä!
0
1 vastaus

Perheenne ruokailut, millaista syötte? Vaikka viikon ruoat..olisi kiva saada vinkkejä terveelliseen ruokaan ja ennenkaikkea uusia ideoita!
Kiva lukea blogiasi!
0
1 vastaus

Moi,

Näin samaa koliittia sairastavana kiinnostaisi kuulla vointikuulumisia. Noudatatko vielä tarkkaa ruokavaliota? Oletko joutunut vielä turvautumaan kortisoniin? Oma hoitoni on edelleen kortisoniriippuvaista, vaikka noudatan gluteenitonta, maidotonta ja sokeritonta ruokavaliota. Jos et halua kertoa julkisesti, niin sähköpostiosoitteeni on linda.arola@gmail.com. Kaikkea hyvää! 🙂
0
1 vastaus

Tuli vielä sellainen kysymys mieleen, että onko tää sun nykyinen raskaus ollut samanlainen kuin ensimmäinen? Kumpaa veikkaat tulevaksi, poikaa vai tyttöä? Onko yhtään ”tyttö” tai ”poikaolo”? 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • #tarkenee

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: