Äiti elämää 21.1.2016

Hyviä uutisia

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kaikki hyvin täällä. Milan kuume on laskenut. Räkäisyys tuli tilalle mutta ihanaa että kuume laski. Ja ilman kuumelääkkeitä selvittiin hienosti. Lääkkeiden annosta ollaan montaa mieltä enkä minä paheksu kenenkään tapaa, mutta itse uskon lääkkeettömyyteen niin pitkälle kuin vain mahdollista.

Ja minun sokerirasitustestin tulokset olivat täysin normaalit. Sanoivat että jatka samaan malliin, niin täytyypä jatkaa =)

Kieltämättä hieman pelotti onko tuloksissa jotain poikkeavaa kun tuo sukurasite on olemassa, mutta toisaalta ajattelin kaiken olevan kunnossa kun olokin on ihan hyvä.

Tämä päivä vietetään sisätiloissa eikä päästä muskariin vaikka kuume onkin pois. Uskon siihen että yksi kuumeeton päivä on hyvä vielä ottaa rauhallisesti kotona ennen kuin lähtee liikenteeseen..

Mukavaa pakkaspäivää kaikille

image

-Mari ja Mila-

p.s. jos haluatte kysyä jotain niin käykää kommentoimassa tähän kirjoitukseen, vastailen niihin varmaan ensi viikolla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Mukavia uutisia! Hieno juttu, että Mila toipui noin nopeasti!

1 vastaus

Mukavia uutisia! Hieno juttu, että Mila toipui noin nopeasti!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: