Äiti elämää 21.1.2016

Katso huomenna huomenta suomi klo 7:10

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Nyt käydään kovaa keskustelua raskaana olevien naisten ohjeistuksista. Minua suorastaan harmittaa tosi paljon kun tuo lakritsa kiellettiin. Ja moni näyttää puhuvan siitä kuinka se tai lakritsi on ollut hyvä verenpaineen nostaja kun se raskaana ollessa on ollut matalalla. Mullakin on ollut aika alhaalla verenpaineet nyt, mutta ei hälyyttävästi.

Huomenna saadaan ehkä lisää infoa esimerkiksi siihen miksi laku nyt kiellettiin kun huomenta suomen vieraana lastentautien erikoislääkäri Eero Kajantie ja minä siellä sitten odottavan äitinä kerron oman näkemykseni tästä viidakosta ja miltä se tuntuu kun moni neuvo on tosi ristiriitainen. Esimerkiksi sushin syönti suomessa on kielletty, mutta Norjassa ja Ruotsissa se on sallittu.. ?? erikoista kyllä on.

Eli aamulla kanava maikkarille seiskan jälkeen.

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Uskon itse siihen että keho itse huolehtii mitä voi syödä ja mitä ei raskaussikans. Ja kaikessa syömisessä muistaa kohtuuden. Oma kehoni esimerkiksi hylki shusia jo ennen kuin tiesin olevani raskaana, vaikka normaalisti rakastan shusia.

1 vastaus

Uskon itse siihen että keho itse huolehtii mitä voi syödä ja mitä ei raskaussikans. Ja kaikessa syömisessä muistaa kohtuuden. Oma kehoni esimerkiksi hylki shusia jo ennen kuin tiesin olevani raskaana, vaikka normaalisti rakastan shusia.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: